• 27-08-2022, 21:04:16
    #1
    Bir script yazdırılacak, Scripti her sitenin ana dizininde bir klasöre atacağım.
    Ondan sonra ftp yoluyla klasörün içine Başlıklar ve Makale adında 2 dosya göndereceğim.
    Sistem otomatik olacak.
    Dosyalar ftp yoluyla yazılacak scriptin ana dizinine gönderildikten sonra. Scriptin cron linkini çalıştıracağım.
    Ondan sonra script devreye girecek, Başlıklar txt dosyadan Makale txt dosyadan verileri alıp wordpresste konu açacak.

    Bende aslında python için yazılım var. Ama her siteyi ayrı pythona girmem, Her sitenin public apisini ayrı pythona girmem gereksiz zamanımı alıyor.
    Yazılacak php script sitenin ana dizine atmam yeterli olmalı, Kendi ana dizindeki wordpress in phpmyadmin bilgisi çekip ona göre konu açacak
    Başlıklar txt dosyada 10 tane satır 10 tane post açıp 10 başlığı her bir postta kullanacak.
    Aynı zamanda Makale txt dosyada da aynı liste uzunluğunda Makale olacak. Yani Başlıklar txt dosyada 10 satır varsa. Makale txt dosyada da 10 satır olacak.

    Eğer işi almak isteyen arkadaş Başlıklar ve Makale ayrı txt dosyaları açmak yerine json dosyası isterse ki bence json daha mantıklı olacak.
    Kendisine test amaçlı bir wordpress ve json dosyayı teslim ederim. Kendisi buna göre scripti yazmaya başlayacak.

    İşi almak isteyen arkadaşlar iş için istedikleri teklfileri pmden yazarsa sevinirim
    Lütfen direk whatspatan yazmamı istemeyin. Siz teklif verin ben içlerinden birini seçip ona göre whatsap telegramdan falan yazarım size.
    Teşekkürler
  • 27-08-2022, 21:25:53
    #2
    Pm Gönderildi.
  • 27-08-2022, 22:40:21
    #3
    Benim botlardaki gibi wordpress panel yaptirsaniz daha iyi olur hocam