Merhaba değerli R10 üyeleri,
Müşterilerimize hızlı dönüş yapmak için böyle bir talebimiz var. Aşağıda ihtiyacımız olan sistemin detayları mevcut.
1 - WordPress üzerinden yaptığımız web siteleri var. Bu web sitelerinden sürekli düzenli olarak formlar geliyor. Bu formlardan gelen kişi bilgilerini okuyup bizim verdiğimiz mesajı ve içerikleri whatsapp üzerinden kişiye atacak. Bu sırada tanımladığımız metni kişinin diline göre değiştirerek gönderecek ve kişiye ismi ile hitap edecek.
2 - İstersek bir Excell tablosu vereceğiz. Bu Excell tablosunda bulunan kişilerin numaralarına sırayla ve yine ismiyle hitap ederek bizim verdiğimiz yazı ve dosyaları kişinin diline göre düzenleyip mesaj atacak. (Mesajlar arasına bir süre tanımlayacağız. O süre dolunca mesaj atacak.)
3 - Cevap dönen kişileri belirttiğimiz numaralara mesaj olarak iletecek. (Sadece kişinin verdiği mesajları ileterek bilgi verecek.)
Bana buradan ulaşabilirsiniz.
Yapay zekali whatsapp botu ihtiyacimiz bulunmaktadir!
3
●160