• 04-10-2018, 22:30:19
    #1
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Piyasada bulunan
    raba.com
    rabam.com
    ulurum.com
    urriyet.com
    ahibinden.com

    Siteden ayrı ayrı klasorlerde olmak üzere ilan bilgilerini çektirme botları mevcuttur..
    Bu bilgileri istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Ben mesela telefon numaraları üzerinden SMS atmak için kullanıyorum.
    Dilerseniz ilan sitelerinize ilan cektirmek yada farklı farklı amaclar ile kullanabilirsiniz.
    http://salonu.org sitesinde de bunlardan birini kullanarak ilan ekliyorum.
    Botları kendim yazıyorum her hangi bir sorun olduğunda anında güncelleyebilir ve çıkartma ekleme yapabilirim. Malum aktif olarak bende kullanıyorum.

    Bu botların hepsine birden sahip olmak istiyorsanız yapmanız gereken çok basit bir şey var.

    Özelden size göndereceğim bir SPA Merkezi Google yerel işletme sayfasına 4 veya 5 yıldız vererek aranma kelimelerine uygun bir yorum yapmanız.

    İlgilenen arkadaşlar olursa eğer burdan yazabilirler.
  • 04-10-2018, 22:32:55
    #2
    Kurumsal PLUS
    Merhabalar sahibinden numara çekimi pek kolay değil İp yenileme çerez yenileme gerekiyor ozellikle firmalar icin bu dediklerim
  • 04-10-2018, 22:39:25
    #3
    Localhost üzeriden çalıştırırsanız eğer. Hidemy ip gibi bir proxy programınız da varsa eğer ortalama bir ip banlanana kadar 65 adet ilana bakılabiliyor. Olmadı modemi ikide bir reset atın yerli ip lerde bazen 10binlerde ilan cekimlerinde bile banlanmıyor bir çok kez basıma geldi modem resetleyerek yerli ip olunca 65 adetten fazla ilan cekiyordu banlana kadar. Sonra reset atıyordum bazen bu sayı 1000 2000 oluyordu bazende 10binler cekiyodum. Hala da cekiyorum. Bu aralar ip banlama biraz daha gelişmiş sahibinden.com da ama yinede ama iş yapmaksa çalışıyor. Proxy list varsa elinizde onun içinde bir ayar sayfam var proxy listesi ekleyebilirsiniz.



    Birde ilana bakarken ilanın tüm bilgilerini yerel dosyaya alıyoruz ilan numarası ile sonra yeniden lazım olursa eger bir daha aynı sayfaya bakmıyoruz mevcut elimizdeki yerel depodan bakıyor ordan sonucları alıyoruz.
  • 04-10-2018, 23:56:34
    #4
    Dakikada 300 sayfa ceken bot yazdım ban yok (ahibinden)
  • 06-10-2018, 08:01:28
    #5
    Yorumlar için teşekkür ederim...
    Botları ücret karşılığı satmıyorum.
    Google yerel işletmesine bir yorum v 4-5 yıldız.
    BU KADAR
    Lütfen 1 botun üzerinede yogunlaşmayalım.
    5 Bot var toplamda.