Selamlar mevcut domainimi blogger'a bağladım.1 hafta gibi bir süre oldu hiçbir yayın index almadı site:www.sitem.com şeklinde Google da aratınca sadece sitenin ana sayfası index almış gözüküyor ancak o da problemli arama sonuçlarında sitenin açıklama kısmı ilk temayı kurduğumdaki gibi duruyor,ben siteyi güncelleyeli neredeyse 1 hafta olmasına rağmen arama sonuçları güncellenmiyor.Zamanla problem çözülür mü acaba?
Site search console'a kayıtlı,site linkini PM'den gönderebilirim.
Blog sitem Google da index almıyor
7
●332
- 04-06-2020, 15:13:12Üyeliği durduruldu1 aya yakın bir süreçte güncelleniyor, sitenizde anahtar kelimeler vs girildiyse ve benzer anahtar kelimeler daha çok popüler sitelerde varsa, bu süreç gittikçe artar.Benim sitem 23-24 günde bir güncelleniyor.
Search console kayıtlıysa zaten uzun süre beklemeniz gerekiyor. - 04-06-2020, 15:15:23Evet gönderdim bir an hiç almayınca bir yerde hata mı yapıyorum diye düşündüm,teşekkür ederimCoolDad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

PM yolladım.Zartnet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
profeal32 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleTeşekkürler,bir an bir yerde hata mı yapıyorum diye düşündümefku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle