• 30-10-2012, 21:34:46
    #10
    Geçen Ay Aynı Şekilde Bir Problem İle Karşılaştık.Adamlar Yıllık 1000 tl gibi bir rakamı siteye hiç güncelleme dahi yapmadan alıyorlarmış.Arkadaş aracılığla bana ulaştılar , firmaya hukuk danışmanları olarak gittim ve şifreleri istedim ücret istediler.Nic.tr ye yönetici değiştirmek için bir dilekçe yazdım. yaklaşık 4-5 gün içinde hallettiler.
  • 31-10-2012, 23:13:18
    #11
    aslında o ajans kendi firması için almadıysa kendini çok büyük tehlikeye atıyor haberi yok eğer marka tescili veya .com.tr yi alan firma markalarını kendi çıkarına kullanmalarına karşın dava açarsa varını yoğunu alır. Şu durumda tescil tamamlandıysa ajansın değil sadece marka sahibinin devri ile markayı üstünüze alabilirsiniz ha yok ben sadece domain alcam deseniz bile domainin tescili o firmanın elindedir yani size ajans satar ondan sonra firma sahibi çıkar domaini geri alır ne olduğunu bile anlamazsınız ve hak iddia edemezsiniz.
  • 02-11-2012, 13:18:48
    #12
    şimdi ajanın şirketle yaptığı bir sözleşme varsa ve sözleşmede onların hak iddia edebileceği şekilde bir madde varsa hak iddiaları geçerli olur.

    ancak böyle bir sözleşme ve madde yoksa şirket nic.tr ye başvurarak alan adını ajanstan kolayca alabilir.
  • 05-12-2012, 16:54:19
    #13
    Üyeliği durduruldu
    ne kadar gereksiz bir hareket yuh be arkadaşım