İlgili yasamız gayet açık ve net.
Gümrük Muhafaza Müdürlüğünde memur/memure - lar/ler, sizin yanınızda açar ve içeriğinin GSM şebekesi olduğunu tespit ve kanaat gelirse, gönderi geliş yerine sevk işlemi gerçekleştirilir.
Gümrük Hakkında , Ürün Takıldı
12
●806
- 09-01-2011, 02:08:36
- 13-01-2011, 14:35:26Çok teşekkür ederim ilginize arkadaşlar. Cihazları geri gönderdik boynumuz kıldan ince. Kanunu bilmiyordum (!)PuLeRi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Saygılarımla - 13-01-2011, 21:09:30Geçenlerde gümrükçülerin yedikleri büyük rüşvetler ortaya çıktı. Çıkıncada tabikide denetimler sıkılaştırıldı ve artık işlerini daha dikkatli yapmaya başladılar. Buda sana denk gelmiş dostum. Vergisini ödeyerek ancak alabilirsin. ( telefonlar hakkında bilgim yok) Rüşvet olaylarından sonra daha dikkatli oldukları için pek iş yaptırabileceğini zannetmiyorum. hatta üstüne üstlük 4 4 lük yasaları uygulayabilirler. önemli bir mevla değilse üstüne bile düşme derim.
