Merhaba arkadaşlar,
benim görsel eğitim sitem vardı. görsel eğitim sitesini aralık 2009 da askere gittiğim için birine sattım. mart 2010 da siteye dava açılmış. sitenin kapatılması istemiyle dava açılmış. davayı açan görsel eğitim firması fakat şu eğitim yada bu eğitim diye dava açmamış direk kapatılmasını istemiş. sattığım kişi savcılığa verdiği ifadede siteyi benimle ortak kullandığını söylemiş ve benim adres ve telefonumu vermiş. peki bunun sonunda benim ifademi alacaklar mı ? ve ben bu davanın neresinde olacağım sonuçta siteyi satmış bir kişiyim ve site bende iken bi sorun yoktu. sattıktan sonra bu olaylar gerçekleşti. ben siteyi kuran ve geliştiren kişiyim. cevaplarınız için şimdiden tşk ederim.
görsel eğitim
6
●321
- 13-12-2010, 17:26:49Üyeliği durduruldusorunun hangi icerikle ilgili olduguda onemli. dava konusu olan icerik siz siteyi devretmeden once sitede mevcut mu idi. yoksa devrettiginizdeki sahis mi siteye dava konusu olan icerikler eklemis.deejay35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eger ki sizin girdiginiz icerikten dolayi dava acilmissa. suc ortagi olarak sizde konudan nasibinizi alirsiniz. - 13-12-2010, 22:02:08bende onu söyledim zaten ilk açıklamamda. adam direk sitenin kapatılması ile ilgili dava açmış şu eğitim bu eğitim diye bir şey yok. sadece sitenin kapatılması. bi içerik hakkında dava etse idi bunu savcılığa şu içerik yüzünden kapatılması yada bu eğitim setimi yayınlamış diye bildirmezmiydi. bizim sitemiz "görsel eğitim" kelimelerinde google da 3. srada çıkıyordu buda adamın zoruna gittiğini düşünüyorum.
- 25-12-2010, 01:31:23dostum aynı firma banada dava açıcağını söyledi açmıştırda. "Görsel Eğitim" adamın tescilli markası olmuş. bu yüzden google kendisinden başka bi yerde "görsel eğitim" kelimelerini görmek istemiyor. sana tavsiyem kaldır.deejay35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle