• 28-11-2010, 20:29:41
    #1
    Merhaba arkadaşlar ;

    Uzun süredir aklıma takılan bir soru var r10 da bu işi bilen arkadaşlara sormak istedim. Blogger tabanlı bir lig tv sitesi açsak ama kesinlike lig tv yayını bulundurulmayacak, sadece o maç ile ilgili bilgiler girmek istiyorum. Maç özetleri eklesek bir sorun olur mu ? Sonuçta lig tv yayını yok bişey yok. Maç hakkında bilgi verdikten sonra maçı izlemek için digiturk satın alın felan desam bişey olur mu ? Birkaç kişiye sordum diyor maç özetleri yayınlasan da yasak. Ama tüm haber ve spor siteleri yayınlıyor hatta maç özetlerini ekliyor eeee bişey yok ?
    Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
    Teşekkürler.
  • 28-11-2010, 20:43:58
    #2
    Hocam size en kesin ve en doğru bilgiyi yine muhattabınız olan Lig TV verecektir. Onun haricinde neler söylenirse söylensin dikkate almayınız. Buraya tıklayarak derdinizi uygun bir dille anlatın, kesinlikle geri dönüş yapacaklarına inanıyorum.
  • 28-11-2010, 20:48:40
    #3
    oraya atmak istemiyorum hocam sonra yanlış anlamasınlar başımız yanmasın. ad soyad ev adresi herşeyi istiyorlar maşallah
  • 28-11-2010, 23:46:07
    #4
    Üyeliği durduruldu
    Görsel olarak maç özetlerini ntv bile yayınlıyamıyor artık. Sadece TRT 1 veriyor. Başka kanalllar veremiyor hocam son zamanlarda dikkat ettiyseniz.
  • 28-11-2010, 23:55:29
    #5
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Maç özetlerini yayınlamak için kanallar ne kadar ücret ödüyor biliyor musunuz Sadece haber verebilirsiniz. Ben arayıp sordum ligtv izle hatta xx maçını izle demek bile yasak dediler. Ne kadar uygularlar bilmiyorum ancak ben duyduğumu söylemek istedim.
  • 29-11-2010, 00:38:43
    #6
    Valla o kadar site varken gelip bizi bulsalar artık ...
    Peki bilgilerimi gizli tutsam .blogspot.com veya domain alsam tespit ediyorlar mı yoksa .blogspot.com sadece kapatıyorlar.
  • 29-11-2010, 00:43:47
    #7
    sunucuoptimizasyon.com
    Maç özeti yasak. Maçtan fotoğraf vermek bile yasak.
  • 29-11-2010, 03:08:13
    #8
    Aramızdan Ayrılanlar....
    Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Maç özeti yasak. Maçtan fotoğraf vermek bile yasak.
    Bu yasakçı zihniyet ne kadar devam edicek acaba
  • 29-11-2010, 03:44:06
    #9
    Toledo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu yasakçı zihniyet ne kadar devam edicek acaba
    Bende pek memnun değilim ancak adamlarda haklı. Yayın haklarını almak için milyondolarlar verdiler, bir okadarda her maçı yayınlamak için yapıyorlar. Bi şekilde kazanmaları lazım