Üsküdar 4. İcra Dairesinde 05/05/2009 tarihinde icra dosyası açılmış. TTnet in avukatı görünen RAMAZAN ARITÜRK'ü aradım ve TTNET e ait bir hesap numarası verdiler. avukatlık ücreti dahil 360 civarından bir tutar bu hesaba hemen yatırdım hatta 5 lira eksik olduğu için uyardılar on lira yatırdım kapansın kurtulayım diye.
Bu parayı tahminen 15 mayıs 2009 gibi tamamen ödemişimdir. Ödeyeli 1,5 yıl olmasına rağmen hala e-devlet de dava dosyası açık ve borçlu görünüyorum. ttnet borcumun olmadığını, orda görünmesinin sorun olmayacağını söylüyor, avukatın bürosu da ilgilenmiyor.
bu durumda bu davanın sistemden silinmesi için nasıl bir yol izlemeliyim? hakkımda açık icra dosyasının bulunmasının bana ne gibi zararları olur? teşekkür ederim.