• 08-06-2010, 12:33:39
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Arkadaşlar ben bir müşterime bet sitesi yani canlı maç bahisi sitesi yapacağım. Domain benim adıma alındı ve siteyi sadece ben yapıp ona teslim edeceğim.

    Bu durum başıma bela yaratır mı?
  • 08-06-2010, 23:10:56
    #2
    Üyeliği durduruldu
    heLLz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Whois bilgilerini vs. degistirmen gerekiyor veya fake hesap açip yapman daha iyi, En mantiklisida musterinin adina almandir
    Bu yeterli mi usta?
  • 08-06-2010, 23:44:27
    #3
    Üyeliği durduruldu
    Daha önce arkadaşım bulaşmıştı şimdilerde hiç online göremiyorum, malüm hapishaneden bağlanmak güç ( Yalan değil, konu başlığını gördüğüm için girdim )

    Sana tavsiyem bulaşma
  • 08-06-2010, 23:56:56
    #4
    Üyeliği durduruldu
    PhotoFatih53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Daha önce arkadaşım bulaşmıştı şimdilerde hiç online göremiyorum, malüm hapishaneden bağlanmak güç ( Yalan değil, konu başlığını gördüğüm için girdim )

    Sana tavsiyem bulaşma
    Peki sitenin tasarımını yapıp onlara versem? domain ve hosting ile ben ilgilenmesem ? (korktum şimdi)
  • 09-06-2010, 00:02:40
    #5
    Üyeliği durduruldu
    BuRacK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Peki sitenin tasarımını yapıp onlara versem? domain ve hosting ile ben ilgilenmesem ? (korktum şimdi)
    Hocam bi yerden illaki sana bulaşır, o adamı tutarlar götürürler ifade almaya, kim siteyi/tasarımı yaptı? Felancı, Nereli? Şuralı, bence bulaşma hocam arkadaşım kendisi yapmıştı ( kendisi için ) 2 ay sonra kapıya bilişim şubesinden polisler dayandı, belki moralini bozuyorum ama sana birşey olmaz git yap, devam et kim tutar seni gibi ibarelerlede kandırmak istemem Bence bulaşma kaç yaşındasın bilmiyorum ama kardeş tavsiyesi sana
  • 09-06-2010, 10:25:40
    #6
    kesinlikle uzak dur bilişim suçlarında taviz verilmeyen tek alan kumar bırak tr deki siteleri yabancı sitelerin türkiye bağlantılarını bile inceliyorlar, sen sadece bir butonunu tasarlasan dahi adın mahkeme tutanaklarında geçecektir.

    Tavsiyem : hiç bulaşma
  • 09-06-2010, 22:48:35
    #7
    Şimdi örnekle sanırım bu konuyu açıklamam da fayda var..
    Bir araba alınıyor ve araba senin üstüne arabayla yapılan herhangi bir suç olayında senin ifaden şüpheli olarak alınır. bahse konu olan olayı sen araç benim üstüme ancak şu şahsa ait şeklinde ifade vericeksin ancak adam üstlenmediğini düşündüğünde ne yapacaksın tüm sorumluluklar senin üstünde olur.