Telefona Mesaj Geldi
20
●1.484
- 21-03-2010, 02:58:19Mahkemeler artık sms ile davetiye göndermeye başladı arkadaşlar. İlla ki eve posta ile bi tebligat gelecek diye beklemeyin, postacı getiememiş olabilir yada gitrdiyse birisi kaldırıp çöpe atmış olabilir yada mahkeme böyle bir evrak göndermemiş te olabilir, zaten mağdur olduğunuz konularda mahkemeye gitmezseniz dava da düşer. Ayrıca TCK da yer önemli olduğu için İzmir'de olan bir olay için sizi Ankara'ya çağırmazlar (istisnalar hariç.)
Bu çağrı ile gitmediğin takdirde devamında polis senin evine gelip soracaktır, devamında ise yakalamn çıkacak ve ilk G.B.T. uygulamasında polis eşliğinde götürülüceksin.
Kolay gelsin .. - 21-03-2010, 10:38:03Üyeliği durdurulduhocam yeni yargı ağı sisteminden haberiniz yok galibaIronHide adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu arada sizi şüpheli olarakmı müştekü olarakmı çağırdılar
ama onemli olsa sizi evinizden alırlardı pek onemli değil gibi - 21-03-2010, 10:46:30Üyeliği durduruldugidin yoksa polis zoruyla götürürler dosyadan bilgi alın siz olmadan kimseye bilgi vermezler ama dosyanın durumunu öğrenebilirimnetadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle