Bu işlerde başına gelen arkadaşlar yardımcı olurlar ise sevinirim,
vBulletin lisans aldım ve bugun hesabıma baktıgımda bloklandığını gördüm, vBulletine ticket açtığımda daha bana cevap vermediler ama iki lisansı alan diğer arkadaşa cevap vermişler usulsuzluk yolu ile lisans alındığını ve paranın geri iade edildiği hakkında hesabı blokladıklarını söylemişler.
işbankasından lisansı aldığım kişiye havale yapmıştım. bankada mutlaka hesap bilgisi bulunan kişinin adresi telefon numarası v.s. vardır eminim bu bilgileri dolandırıldığımı söyleyerek alabilirmiyim ?
savcılığa başvururken ne diye başvuracağım ?
bu konu ile uğraşan arkadaşlar vardır eminim. yardımcı olurlarsa sevinirim.
bankadan havale yapılan para ve dolandırılma.
6
●1.641
- 16-01-2010, 02:56:04Merhaba,
Bulunduğunuz ildeki adliye binasına giderek başvuru savcısına olayı yaşadığınız gibi anlatın ve giderken yanınızda banka dekontunu (internet çıktısı da olabilir), msn yazışmaları ve hertürlü belgeleri götürün delil niteliğinde ibraz edin. Savcılık gerekli işlemleri yapacaktır. Bankadan gerekli bilgileri şahsen almanız çok zor, tanıdığınız yoksa tabi. - 17-01-2010, 05:44:06Teşekkür ediyorum hocam bilgileriniz için.
Savcılık v.s. için başvuracağımı söyledim, adam kendisinin dolandırıldığını söyledi paramı geri iade etti. Kendisi bu lisans olayındaki kişileri reelden tanıyor ve konuşacağını halledeceğini söyledi, ama ben savcılığa vermezsem bunları hem sonradan benim başım ağrıyacak hemde suçlu duruma düşeceğim.
Bu konular ile bilgisi olan var ise yazarsa sevinirim.
pm atıyorum. msn ekli sanırım. oradan görüşürüz.enginberk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 17-01-2010, 07:52:05Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.. Öncelikle hiç bir banka müşteri bilgilerini vermez fakat ben bulunduğum yerdeki iş bankasından rica edersem banka bilgilerini alıp size verebilirim başıma gelen bir iki dolandırma olayında iş bankası hesabı olan şahşiyetsizlerin telefon bilgisine ulaştım anında param geldi
Yardımcı olabilirim bana pm at yada msn adresimi ekle unutulan@unutulan.biz
Yardımcı olabilirim bana pm at yada msn adresimi ekle