• 25-03-2022, 12:53:12
    #1
    Allahın Selamı üzerinize olsun kıymetli arkadaşlarım.Daha önceleri hep kafama takılan ve sorun yaratan konuları ele almak için acmak istediğim bir site vardı.Siteyi actım ilgili site bir alimin ismi bu alim ilede bir cemaat var.Sitenin genel amacı Kuran ve Sünnetten ayrılan bu cemaatin hatalarını insanlara anlatmak.Sitemiz bir seneye yaklaştı iyide ziyaretcisi var.Yayınlarımızda birilerini hedef almıyoruz islam alimleri adına insanları din ile aldatanlara dini yazılar niteliğinde cevaplar yazıyoruz.


    Diyanet İşleri Başkanlığımızın videolu kuran sohbetlerini de yayınlamakla birlikte özellikle başta FACEBOOK OLMAK üzere instagram platforumlarımımızda bu cemaat mensuplarının her gün küfürlerine maruz kalıyoruz ismimiz gizli tutuluyor ama site ismimiz her paylaştığımız linkin altında belli sahışların küfürleri ve hakaretleri ile dolu.Bu insanların gercek yüzlerini ortaya cıkarmakla birlikte içindeki iyi insanların hatalara göz yummamaları adına calışmalarımız sürekli devam ediyor bağımsız bir şekilde.Ama artık şu CUMA VAKTİNDE bu insanların hoyratca küfür etmeleri hakaret etmeleri beni sinir etti siz değerli bilgin ve tecrübeli arkadaşlardan bu konuda yapılması gerekenler hakkında bana yardımcı olmanızı istiyorum.


    Resmi makamlara başvurma gibi bir niyetim var şuanda avukat tutacak kadar maddiyi durumum iyi değil aynı zamanda öğrencilik yapıyorum.Bir ilahiyat fakültesi ögrencisi olarakda Dinimize verilen zararları Kuran ve Sünnet cercevesinde bildiriyorum.Bu konuda neler yapılabilir yardımlarınızı talep eder dua ve selam ile cumanız hayırlı olsun derim.
  • 25-03-2022, 12:56:54
    #2
    sitenizi merak ettim iletir misiniz ?
  • 25-03-2022, 12:57:21
    #3
    Trust adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu tarikat mı hocam?



    https://twitter.com/i/status/1507050938250539015




    Show Haberin tarikat diyemediği, özel öğrenci yurdu dediği tarikat

    Yeni fetömüz
    isim vermek istemiyorum ama evet bu cemaat bu haberi daha eklemedim gördüm içim cız etti önceden bunların icinde kaldım ve ayrıldım cok durmadım ama durdugum zamanda dayak vs bir cok olay vardı bende kafayı taktım bunlara.
  • 25-03-2022, 12:59:02
    #4
    burakeo97 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Süleymancılar Fakir halk çocuklarının masrafından kurtulmak için bunlara veriyor çocuklarını Türkiye'de her yerde bunların yurtları var içerde ne oluyor bilmiyoruz
    Biliyoruz hocam, biliyoruz fakat söylemeye korkuyor herkes. Çünkü devletin en üst kademeleri istismarı örtbas ediyor. Devletin vatandaşını korumadığı yerde, vatandaş kimi kime şikayet edecek?
  • 25-03-2022, 13:00:32
    #5
    Trust adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Biliyoruz hocam, biliyoruz fakat söylemeye korkuyor herkes. Çünkü devletin en üst kademeleri istismarı örtbas ediyor. Devletin vatandaşını korumadığı yerde, vatandaş kimi kime şikayet edecek?
    Hocam bilgilerinizi varsa paylaşın resmi makamlara ileteceğim küfredenleri
  • 25-03-2022, 13:00:36
    #6
    Daha bunlar iyi günler. İranı ayakta tutan bir sanat kültürü var geçmişten gelen. Bizde oda yok. İran gibi bir ülkeye bile batıya hayranlıkla baktığımız gibi bakacağız. Osmanlının yıkılış dönemini yaşıyoruz. Her yere tarkatçı, iş bilmez, insanlarlar atanıyor.

    Fetö terör örgütünü mumla aratır tarikatlar. Çünkü fetö bir yere kadar müritlerini özgür bırakır. Az çok müritler fetö terör örgütünde düşünebilir. Tarikatlarda buda yok. Şeyh git şurayı patlat dese neden diye sormaz. Çünkü tarikat sisteminin amacı koşulsuz tam itaattir. Bunlardan biri yönetim ile ters düştüğünde görürsünüz. Umarım ben haksız çıkarım.
  • 25-03-2022, 13:01:00
    #7
    küfür filtresi koy hocam. Mahkemeye verebilirsin ama uzar da uzar bu iş anladığım kadarı ile ne vaktin var ne maddi imkanın bunlarla uğraşmaya.

    Ben olsam küfür filtresi koyarım yorum yapmaları icin cesitli filtreler yapardim mesela yorum yapmak icin uye olmalilar uye olmak icin de telefon no yazmalilar gibi benim dusuncem böyle birde bunlari takmamak gerekir
  • 25-03-2022, 13:05:33
    #8
    Tarikat nedir yahu, ne geri zekalı milletiz ALLAHIN 5 tane basit emrini yapıp namuslu dürüst yaşayıp cennete gitmek yerine sapıkların peşinden koşmakta nedir.
    Efendim Tarikat yolmuş falan filan 1 tane yolumuz var Hz Muhammedin yolu 4 imamın aktarımları bitti gitti. 5 vakit namazını kıl orucunu tut zekatını ver, hayatının her anında ALLAHIN rızasını gözet paşa paşa gidersin cennete.
    Hacı hocların tarikatların peşinde koşanlar islamla falan ilgisi olmayıp kendine toplumda bir statü arayanlar sadece. Yazık Valla.
    • KingCoder
    KingCoder bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 25-03-2022, 13:07:46
    #9
    Trust adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Biliyoruz hocam, biliyoruz fakat söylemeye korkuyor herkes. Çünkü devletin en üst kademeleri istismarı örtbas ediyor. Devletin vatandaşını korumadığı yerde, vatandaş kimi kime şikayet edecek?
    Yorumumu sildim sende sil hocam alıntıdan gözüküyor şimdi hiç uğraşamam.