• 19-01-2021, 16:05:47
    #1
    Bu dava kapandı.
  • 19-01-2021, 16:09:13
    #2
    Üyeliği durduruldu
    böyle bir durumda ben asla bana gelen hesap dışında transfer yapmam. eft merkezi miyim ben diye sormanız lazımdı kendinize!
  • 19-01-2021, 16:10:03
    #3
    Garibanın yüzü gülürmü
  • 19-01-2021, 16:10:56
    #4
    fatura kesmemenizin zararları
  • 19-01-2021, 16:11:07
    #5
    Okurken yoruldum valla, girmeyin böyle alengirli işlere. Hesabınıza aldığınız her kuruşun karşılığında faturanız olsun ve ürün yada hizmet çıkışı da olsun. Geçmiş olsun ceza almazsınız belki ama başınız çok ağrır git gel ifade mahkeme vs.
    • laaps
    • Tartaros
    • r0x
    laaps, Tartaros ve r0x bunu beğendi.
    3 kişi bunu beğendi.
  • 19-01-2021, 16:11:38
    #6
    hiçbir şey anlamadım.
  • 19-01-2021, 16:15:45
    #7
    Tanıdığımızıda bu şekilde dolandırdılar. Tanıdığımız kişiye, şirket hesabından para gönderiyorlar, sonra aynı isimde farklı birisine para gönderecektik size gönderdik diyorlar. Parayı verdikleri iban numarasına havale geçiyor. O parayıda söke söke ödettiler.
  • 19-01-2021, 16:16:23
    #8
    Google 1. Sayfa Garantili
    Ödeme kimden geldiyse ona iade edilir.
    Ödeme kimden geldiyse ona fatura kesilir.

    Büyük ticaretlerde şirket olmaması, bugün olmasa da yarın bir gün elbet baş ağrıtır. Ödeme Ahmet'ten mi geldi? Beni Mehmet, Osman, Zeki her kimse ilgilendirmez.
  • 19-01-2021, 16:24:40
    #9
    Shou adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Olay benim olay ile aynımı geçiyor burada bizim farklı benim gibi 1 kişiye daha para gönderilmiş 2 kişi şikayet edilmiş. Genel Müdür Saha Sorumlusunun verdiği hesaplara gönderiyor parayı. İş doğru. Gelen para doğru fakat iş iptal oldu diyip geri aldı. Burada Genel Müdürün sorumluluğu yok mudur? Bizim hesaba niye parayı gönderdi. Göndermeseydi böyle sıkıntı olmayacaktı. Kendi aralarındaki sıkıntıyı bize yansıttılar. Genel Müdür çalışanın eşyalarına el koymuş dövmeye kalkmış felan. Bizim hesaba para geldiği için bizi şikayet etmiş.
    Aynı sayılır çünkü yaşanılan olayda gelen parayı, geldiği yere iade etmek zorundasınız. Farklı bir hesaba gönderdiğiniz için suçlu sayılıyorsunuz. Aynı sebepten ötürü tanıdığımız +40k yedi.(Kurumsal bilindik bir firma ismini vermiyorum. Aynı şekilde çalışan parayı kendi hesabına aktartıyor ve kayıplara karışıyor.) Firma detaya bakmıyor, siz iş iptal olduğunu belirtseniz bile parayı geldiği yere geri göndermeniz gerekti.