Responsive Tasarımın Telif Haklarını Almış Para İstiyor
219
●37.290
- 27-02-2018, 01:55:46Mesajımdan sonra facebook'tan bana mesaj atmış lakin ne demek istediğini çözemedim.
sen önce aç bir sitene bak onu düşün allaha şükür daha sizin kadar değilim devletin verdiğine saçmalayacak kadar veya doğruyu gördüğü halde yanlışı savunacak kadar.
bu mesajın meali nedir? - 27-02-2018, 02:10:31Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Ona şunu söyler misiniz; Madem siz buldunuz bu mereti, sitenizde bootstrap neden kullanıyorsunuz ?DemirayBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.dijitic.com/Haber/yalan-...r-etmeyin.html arkadaş burada bootstrapten önce bu teknolojiyi oluşturduğunu söylemiş
Ayrıca söylediklerinin meali; Sen devletin verdiği kağıda karşı mı geliyosun ? Bir müddet sonra muhtemelen fedöcü ilan edecektir sizi. Hiç oralara girmeyin
- 27-02-2018, 02:17:05Link https://www.dijitic.com/Haber/yalan-...r-etmeyin.htmlAlıntı
Şimdi anlamadığım husus şu; bu vatandaş kodları temizleyin derken hangi kodlardan bahsediyor? Biz kendisinin hazırladığı kodları kullanmıyoruz ki, twitter tarafından geliştirilen Bootsrap kullanıyoruz, gitsin twitter ile uğraşsın o zaman.
Kaldı ki kendi sitesi bile bootsrap tabanlı, kimi kime nasıl şikayet edecek? Keşke çıkıp bunun izahını yapsa... - 27-02-2018, 02:25:01Kendisi hem sitesinde hem de Twitter adresinde 2014 yılında responsive'i bulduğunu iddia ediyor. Wikipedia'da ise Bootsrap'ın piyasaya sürüm yılı 2011 olarak geçiyor ve "Responsive olayını ben buldum" diyen bu şahıs da Bootsrap kullanıyor.
Bu denklemiş çözeni direk mühendis yaparlar
Facebook hesabındaki paylaşımlarından zaten sorunlu biri olduğu belli oluyor.