900 TL Dolandırıldım
15
●1.823
- 10-09-2017, 00:03:19Geçmiş olsun hocam benzer bir durum Hatay'da olmuştu geçtiğimiz sene mağdurlar paralarını geri aldılar.
- 10-09-2017, 00:04:52Çok geçmiş olsun, kartı yerleştirmeden önce ben hep kontrol ediyorum yerinden çıkıyor mu ve dokunduğunuz tuşlarda bir farklılık varmı diye. İtiraz dilekçesini doldurduysanız büyük ihtimalle paranızı geri alırsınız.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone7 aracılığıyla gönderildi - 11-09-2017, 01:31:11O şekilde 4500 TL gitti benim, itiraz ettim 3 hafta sonra parayı hesabıma geri yatırdılar. Bankamatiklerin sorumluluğu bankalara aittir. Ama başka yerde kartınızı kopyaladılarsa o sorumluluk size aittir. Benimkisinde kopyalayan kişileri bile 1 hafta içinde yakalamışlar. Garanti bankası ATM'sine düzenek kurmuşlar, oradan kopyalamışlar benimkisini.CytSaiN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir diğer olay ise yurtdışında para çekerken para bankamatikte sıkıştı ve kartımı da yuttu. Bilerek dolandırıcılar elektrikleri kablodan kesip açıyorlarmış, bazen bankamatik elektirik geldikten sonra parayı çıkartıyormuş, eski bankamatiklerde yapıyorlarmış genelde bunu. Oradada 2000 küsur TL gitmişti onu 1 gün sonra geri hesabıma iade ettiler.
Bu sorunları finansbank kartıyla yaşadım bu arada.