WonnicK adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
bedavadan domainim oldu başıma bişey gelir mi ?
51
●6.148
- 28-02-2014, 13:58:18mizah,zeka seviyesi o kadar düşmüşki gülüceğim yerde üzülüyorum forumdaki insanların haline ,inci sözlüğün sahibinin arada bir yazar alımını açması gibi radmin de üyeliğimi açıyor nedir forum troll dolmuş
- 28-02-2014, 14:08:16Sadece kendine yakışanı yap ve kendini o domain'ini eski sahibinin yerine koy...
- 28-02-2014, 14:13:27Konu sahibi arkadaşım. Kusura bakma ama hiç inandırıcı değilsin. Gidip hotmailden bir mail alıyorsun. Sonrada godaddy'e giriyorsun. Ne hikmetse profil açılıyor ve kayıtlı bir adet alan adı bulunuyor. Bana kalırsa sen bu alan adını kullanmaya karar vermişsin. Burada konu açarak bunun sana bir zararı olur mu onu merak ediyorsun. Ha eğer soylediklerimde yanılıyorsam, alan adını konuya ekle. Mutlaka bir tanıyan çıkacaktır.
Ekleme : 8 tane web siten varmış. Peki onların kayıtlı olduğu mail adresini neden kullanmadında yeni aldığın mail adresiyle kayıt olmayı denedin?
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi - 28-02-2014, 14:21:22İlginç bir durum

Domaini vermek istiyorsan bir şekilde sahibi bulunur.
En olmadı Godaddy'e mail atıp durumu izah edip, bu mail adresine ait bilgileri istersin, ödeme kayıtların vs. rahatlıkla çıkartabilirler, tabi muhtemelen sana söylemezler gizlilik ilkeleri vs. ama bir şekilde ulaşılabilir. - 14-07-2014, 00:19:56Müşteri numaranı bilmeden godaddy de şifre sıfırlama ihtimalin, sahte godadddy sitesinde işlem yapmandan daha düşük.
