Bu konuyu açarak bana söz hakkı doğurmuş oldunuz. Öncelikle 11-12 yıllık üyeliğim süresince kimseye bir saygısızlık yapmadım ve benden şikayetci 1 kişi çıkmaz şu forumda. Hangimizin saygısız olduğu birbirimize kullanmış olduğumuz üsluptan belli oluyor. Ben sizin Duştan çıkmış ve saçlarınızı kurutuyor olduğunuzu bilemem! Derdim parada değil ücret iadeside değil Önceki gün saat 23:xx saatinde işlem yaptık ve cevap verdiniz ve ücreti gönderdim pazar günü size yazmış oldugum saat 21:40 yani çokta geçbir saat değil çok mu kurumsal davranmak istıyorsunuz yazarsınız profilinize iş konularınıza Pazar günleri Rahatsız etmeyin diye kimse yazmaz. R10da Çevrimiçisiniz konularınıza yazacaktım tüm konularınızı NEDENSE Klitli gördüm ve yazamadım R10da aktif oldugunuz için whatsappdan yazdım yazdıgımı okudunuz ve cevap vermediniz sonrasında en doğal hakkım olan -Trade kullanma yolunu seçtim bana anlayışsız saygısız diyorsunuz Ses kaydı atıyorsunuz müsait olmadıgımı ilettiğim halde tekrar tekrar ses kaydı atıyorsunuz siz bu şekildemi anlayışlısınız? Burada bir hizmet veriyorsanız ve çalışma saatleriniz günleriniz varsa onları belirtin iş verileceği zaman size mesaj atılan saat önemli değilse müşterinin bir şikayeti varsa müşterinin size yazdığı saatde önemli değildir. Ayrıca size kaç sefer söyledim mesajımı okuyup bana müsait olmadığınızı söyleseydiniz anlayışla beklemeye devam edecektim zaten mesjı okuyup cevap vermeynce + hâla cevrimiçi olmaya devam edince üstelik henüz 20günlük üyeliğiniz olunca en doğal hakkım olan -Trade hakkımı kullandım. Ama size Saygısız, d.lnc****ı** gibi kelimeler kullanmadım sadece şikayetimi yazdım sizin bana verdiğiniz -Trade de Saygısız, Baltalıyıcı yazdınız konunun başında da dediğim gibi Üslubumuzla kimin saygısız olduğu çok belli.
Zaten anlayış ve saygı dediğimiz kavramı, bazı şeyleri bilmeden gerçekleştirince mümkün olur. Gecenin bir saati ben hastanede de olabilirdim, ölmüş de olabilirdim ya hu. Ya da gündüz saat 1de olabilir ve ben illaki size döneceğimdir. Siz bana yazarsınız, ki normal insanlar bunu yapar. Baktınız ki, birkaç saat geçti cevap yok, verdiğiniz tepki ve taciz edercesine mesaj atıp olumsuz trade atma hakkında yinehaklı olmasanız da, belki geçerli sebebiniz olur. Ama 15 dakika geçmeden cevap vermeme rağmen, o 15 dakika içinde ortalığı ayağa kaldırmanız tuhaf zaten. Saygısızlık da bu zaten. 9 ay nasıl anne karnında durdunuz, merak ediyorum.20 günlük bir profil olmam, sizin benim özel alan sınırlarımı geçip bana hükmedebileceğiniz anlamına gelmiyor. Böyle düşünüyorsanız,10 senelik profillerden hizmet alın.Kaldı ki hizmetimde ve saygımda asla kusur edip inkar etmedim. Herkes yaptığını bulur... Tek dileğim bu.
Kaldı ki, takipçileri satarken, bot olduklarını biliyordunuz.Ve benim teklifim düşüş fazlalığında telafi etmekti. Size bunu da teklif ettim hatta iadeyi de. Ama haksız trade geçip ortalığı ayağa kaldırıp saldırmayı tercih ettiniz.Bu da saygısız olanın kim olduğunu yeterince gösteriyor.