Güle Güle Scorpion | Mekânın cennet olsun Recep..
443
●36.159
- 26-09-2009, 23:09:36Lifeinbursa Sitesinde Okudum Doğruluk Payı Nedir BilememOkanK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaynak : http://www.lifeinbursa.com/haberx/15...mezar_oldu.htmAlıntı - 26-09-2009, 23:11:29Üyeliği durdurulduallah rahmet eylesin, internette gezerken makalesini görmüştüm 15 dk önce :S şimdi ölüm konusunu görüyorum, Allah 2 sinide rahmet eylesin.
- 26-09-2009, 23:25:00Buradan çıkarılacak en büyük ders yanınızda kesici delici alet taşımayın. Sanırım kendisi öyle bir kendini kaybetti ki kızarkadaşını bıçakladı yaptığının farkına varınca da ne yapacağını bilemeyerek kendi canına kıydı. Bir insanın kendi canına kıyabilmesi çok çok zordur. Kıza yazık etmiş sonra da kendine. Bu yüzden ne kadar kendinizden emin olursanız olun emanet diye tabir edilen aletler taşımayın taşıyanın yanından da uzak durun. İnsanın sinirleri boşalınca ne yapacağını bilemiyor sonra pişman oluyor ama artık fayda etmiyor. İkisine de Allah rahmet eylesin.