
Ölüm denilen şey...
Herşeyden daha gerçek,herşeyden daha soğuk.Kimine göre bir son,kimine göre bir başlangıç,kimine göre kavuşma,kimine göre bir ayrılık.Arkanda senden iyi bahsedecek seni anılarıyla yaşatacak güzel insanlar bıraktıysan eğer,birileri üzerinde emeğin varsa korkmayacaksın ölümden sen ölümsüzsün zaten.
Artık son kez sarılacaksın sevdalarına,adını yaşatacak insanlara eşine çocuğuna en az onlar kadar değerli al bayrağa.Yıllarca hizmet verdiğin vatanın toprağında yatacaksın memleket kokacak her yanın.
Bu vatan,sevdiklerin sana minnettardır güzel insan yatağını aydınlatan yıldızlar rütbendekilerden kat be kat fazla olsun.
Allah seni yattığın yerde güldürsün...
23.09.2014 12:10
Babamın lise arkadaşı,ortağı aynı zamanda emekli askerdi.Bana ölümün ne kadar güçlü birşey olduğunu öğretti.99 depreminden sağ çıkan dağ gibi adam defnederken sadece 50 kiloydu.Vefat günü 23 Eylül.Ama bazı geceler düşünüyorum sevdiklerimi,severken kaybettiklerimi.Yazarak rahatlıyorum bazı şeyleri.
Ruhu için sizden bir Fatiha okumanızı rica ediyorum.