• 25-09-2014, 10:37:50
    #1
    Bozkırın Tezenesi olarak Türk Halk Müziği'ne adını altın harflerle yazdıran Neşet Ertaş'ı vefatının ikinci yılında sevgi,rahmet ve özlemle anıyoruz...




    Neşet Ertaş paketlerinde kalan son sigara gibidir. Güvenpark’tan kalkan son otobüs gibidir. Biz o sese tutunduk.


    http://youtu.be/UOngge66XTk?list=UUc...OUt4OHYsLsmyiw
  • 25-09-2014, 10:48:56
    #2
    parçalarını öyle herkes dinleyemez herkes anlayamaz. Genelde tek başına kısık sesle dinlenir. Değerini bilene ilaçtır o . Mekanı cennet olsun. Yeri çok ayrıydı çok !
  • 25-09-2014, 10:55:32
    #3
    Üyeliği durduruldu
    Mekanı cennet olsun.
  • 25-09-2014, 10:58:51
    #4
    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
  • 25-09-2014, 11:08:09
    #5
    Mekanı cennet olsun.
    Ah Muhsin 'in sözleriyle;
    Alıntı
    ...birileri türkü dinlemeyebilir, Neşet Ertaş 'ı da tanımayabilir. ama, biz Neşet Ertaş 'ı tanımayan nesle aşina değiliz!
  • 25-09-2014, 11:53:00
    #6
    Küçüklüğümde, rahmetli babam, arabayla seyehat ettiğimizde mutlaka Neşet Ertaş'ın parçalarından açar, biz de çocuğuz malum, daha hareketli parçalar istiyor, babama "yaa baba birazda hareketli parçalar dinlesekya, ne anlıyorsun bu adamın şarkılarından" diyorduk kardeşimle birlikte.

    O zaman bize sadece "daha anlamazsın oğlum, hele biraz büyü, yaşın ilerlesin, o zaman anlarsın neden Neşet Ertaş dinlediğimi" derdi.

    Yaş ilerledi, hayat yordu, anne baba göçtü, Neşet Ertaş her vurduğunda sazın teline, titreyen sadece sazın teli olmaktan çıkıp, Ertaş'ın değimiyle gonul telinde, çok derinlerde hisleri de titretti.

    Aynı babamın dediği gibi olmuştu, Neşet Ertaş'ı anlamaya başlamıştım. Babamı da...

    Allah mekanını cennet etsin. Rahmetle anıyoruz.
  • 25-09-2014, 13:38:06
    #7
    Konuya girince 1.yıl dönümü yazacak sandım ve ne çabuk 1 yıl olmuş diyecekken 2.yıl dönümü yazısını görünce şaştım kaldım Mekanı cennet olur inşallah. Coğrafya hocamız dersin son dakikaları açıyor , dinletiyor bize
  • 25-09-2014, 13:43:00
    #8
    Zaman nede çabuk geçiyor.Daha gün gibi hatırlıyorum hayatta olduğu günleri Allah rahmet eylesin mekanı cannet olsun.