• 24-02-2025, 17:44:45
    #1
    Arkadaşlar merhaba,


    Öncelikle, konuyu nereye açacağım konusunda tereddüt ettim. Yanlış yere açtıysam lütfen uyarın.


    Sorunum:


    1. Eski telefonum iPhone 8 Plus, saatlerce açılmıyor. Şarj soketi çok hasarlı olduğu için bir serviste yeni şarj soketi ve batarya taktırdım.

    2. Yaklaşık 5 ay geçmeden, telefonum şarj olmamaya, yavaş şarj olmaya ve saatlerce açılmamaya başladı.

    3. Parçaları taktırdığım servise geri götürdüm, ancak yapamayacaklarını söylediler. 7.000 - 10.000 TL arasında masrafı olduğunu belirttiler.

    4. Başka bir servise götürdüm, telefon açılıyordu ama kendiliğinden kapanıyordu ve en fazla %30 şarj alabiliyordu. Onlar da aynı fiyatı söyledi. Daha sonra öğrendim ki bu iki servis birbirine akrabaymış... her neyse.....

    5. Daha yetkin bir servise götürdüğümde, anakartın yandığını söylediler. Ancak son olarak telefon benim elimde kapanmıştı ve kapanmadan önce %15 şarjı kalmıştı. şarj biterek doğal kapandı.

    6. Instagram'da popüler olan bir tamirciye kargoyla gönderdim. 8.000 TL masrafı olduğunu ve ekran dahil 3 parçanın değişmesi gerektiğini söylediler. İşlem onayı vermedim ve yaklaşık 1 ay bekledim. Kendileri bana %50 başarı garantisi verdiler ve masrafın 20.000 TL’ye çıkabileceğini belirttiler.

    7. Telefon şu anda elimde duruyor. Herkes şarj entegresinde sorun olduğunu söylüyor. Ancak garantili ve orijinal batarya ile şarj soketinin takılmasıda gerekmekte.




    Son Durum:

    Bu telefonu mutlaka yaptırmam gerekiyor. birçok para kazandığım sosyal medya hesaplarım bu telefonda açık kaldı.


    - Resimler ve videolar umurumda değil, ancak müşterilerimin iletişim bilgileri ve YouTube kanallarım bu telefonda açık durumda.

    - Yeni telefon aldım ama Yaklaşık 40 gündür telefonsuzum denilebilir,


    İstanbul’da yaşıyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?
  • 24-02-2025, 17:48:40
    #2
    istanbulda teknonand servisi çok iyi bir veri kurtarma hizmeti sağlıyor diye biliyorum orayı tercih edip verilerinizi kurtarabilirsiniz bi danışmakta fayda var daha ucuza gelir muhtemelen
  • 24-02-2025, 17:56:15
    #3
    Başka bir Iphone aldığında sorunların çözülüyor mu? Aynı iCloud hesabıyla gireceğin için istediğin datalara erişebilirsin diye düşünüyorum. Forumda bir arkadaş yurtdışı iphone se3 satıyordu. Bu linkten ulaşabilirsin.
  • 24-02-2025, 17:58:40
    #4
    Verileri yedek telefona geçirmen daha mantıklı olur
  • 24-02-2025, 18:55:40
    #5
    Bİ BATARYA AL GEL ÇÖZELİM d:
  • 24-02-2025, 19:25:24
    #6
    SlckGnkn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bİ BATARYA AL GEL ÇÖZELİM d:
    reyiz o kadar kolay olaydı keşke.. 😂
  • 24-02-2025, 19:26:30
    #7
    Telefonun mutlaka acılması gerekiyor.
    verileri başka telefona acılmadan aktarmam söz konusu değil.
  • 25-02-2025, 09:36:26
    #8
    Hocam öncelikle selamlar.
    Sizi ElitGsm Deji Kadıköy şubesine bekleriz.
    Sorun ne olursa olsun yapılma durumu varsa profesyonel işlemler ve uygun fiyat ile sizi bu durumdan kurtarmak isteriz.
    Konum: Söğütlüçeşme cad. no 180/A Kadıköy/İSTANBUL
    Gelmeden önce mutlaka bana ulaşınız.
  • 25-02-2025, 11:50:16
    #9
    istmhn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam öncelikle selamlar.
    Sizi ElitGsm Deji Kadıköy şubesine bekleriz.
    Sorun ne olursa olsun yapılma durumu varsa profesyonel işlemler ve uygun fiyat ile sizi bu durumdan kurtarmak isteriz.
    Konum: Söğütlüçeşme cad. no 180/A Kadıköy/İSTANBUL
    Gelmeden önce mutlaka bana ulaşınız.
    teşekkürler kayıt altına aldım. gelmeden yazarım. süreci dikkatli okudunuz mu, hocam?