
Aynı zaman da fazla sıkıntı çektiklerini belirtirken sosyal medyada ise bu durum tam tersine sorunumuz yok gibi açıklamalar yapan bakanlar mevcut, malum burası doğru mudur bilmiyoruz; ama bizi ilgilen durum Apple neden yasaklandı?
Yunanistan bu sıkıntıyı atlatmak için internet üzerinden yardım kampanyaları düzenlerken bazı bireylerde bu kampanyalara gülerek bakıyor. Yunanistan ülkesi bazı çözümler getirerek ekonomisinin düzeleceğine inanıyor, örnek verecek olursak App Store yasağı!
Yapılan bu düzenlemelerde Yunanistan vatandaşının App Storeden uygulama indirmesi yasaklandı. Ek olarak Yunanistan vatandaşları PayPal üzerinden ödemelerini alırken, bunları harcayamıyor. Ek olarak da online satış sitelerinde ki stoklar bitti bitecek duruma gelmiştir.
Peki ya siz bu yasaklar hakkında ne düşünüyorsunuz?
KAYNAK: http://www.apple-turkiye.com/haberle...yasak-827.html