
Satıcı durumunuzu beyan edin
11
●390
- 04-11-2026, 18:35:39Merhaba, kolay gelsin. Evet, Google bu beyanı bütün geliştirici hesaplarından istiyor, son tarih 1 Şubat 2027; yapılmazsa güncellemeler durdurulup uygulamalar mağazadan kaldırılabiliyor. Ücretli, reklamlı ya da uygulama içi satışlı uygulamalardan düzenli kazanç varsa tacir sayılıyorsunuz ve AB ile İngilterede mağaza sayfasında ad, adres, telefon ve e-posta görünüyor; tacir değilseniz yalnız e-posta ve ülke görünüyor, AB ve İngilterede hiç yayın yapmıyorsanız tacir değil seçebiliyorsunuz. Beyan Play Consoleda Manage account, Account details, About you kısmından yapılıyor, tacirseniz her uygulama için App content altında ayrıca onay istiyor.
- 04-11-2026, 18:54:49henüz denemedim bende hocam baya zaman vermiş zamanımız varAdwops adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- Dün, 03:18:25Tüm kişisel bilgilerimizi herkese açmak zorunda kalıcaz... tüccar ol olma zorunlu koşucaklar artık.. Cinsiyet doğrulama vesairde getirirler yakında herkesin adresine on kilo ayran sipariş ederler artık
)
- Dün, 11:47:18Nexor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam en ufak kâr amacı güdülüyorsa tüccarsınız demek ister admob reklam gösterin ister uygulama içi ürün satın. Tüccar başvurusu yaptım onayladılar. Tüccar olsanızda olmasanızda google tüm kişisel bilgilerinizi yinede paylaşacak kaçış yok.
)