Arkadaslar selamlar,
Bir tane player var, dogdugu haritada isinlanma kapilari var. Farkli haritalara isinlaniyor vb. Ben bu kapinin onuna bir tane kup olusturuyorum, seffaf hale getiriyorum, karakter buradan gecerken Interstital reklamin cikmasini istiyorum.
Genelde anlatilarnlar button uzerinden uiden onclick vb seciliyor, ama benim ekran android ve ios olacagi icin ben karakter objecte degdiginde reklam acilsin istiyorum.
Yardimci olabilir misiniz?
Unity3D reklam acilimi yardim
4
●102
- 09-08-2024, 21:16:56Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Arkadaşların da dediği gibi en kolay collider kullanarak yapılabilir fakat politikalara aykırı olabilir bu durum bilginiz olsun. Oyun sırasında reklam göstererek problem yaşama ihtimaliniz varAlperA. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle