• 28-12-2021, 22:21:08
    #1
    Merhaba arkadaşlar.
    3d unity programında bu şekilde hatalar alıyorum.





    verdiği hatalar bu şekilde.






    bu şekilde son buluyor proje.
    Yaklaşık 1 aydır, yeni topladığım masa üstü bilgisayarıma 3d unity programından apk almaya çalışıyorum. Fakat gradle build failed hatasıyla son buluyor ekte resimlerle belirttim.
    Aynı zamanda android sutudio da hata vermeye başladı. Apk almam için neyi düzeltmem gerekiyor yada ücreti mukabil uzak bağlantı ile bunları halledebileceğim biri varsa yardımcı olabilirmi.







    android sutudio açılırken bu hatayı veriyor.


    Bilgisayarımın özellikleri bunlar.
    İnternetteki bütün kaynaklardan aldığım bilgileri denedim. Ama apk alamadım. Daha önce bu cihazdan apk aldığım oldu. Sonra format attım sonra yeni bi unity sürümü yükledim falan şimdi olumuyor. Lütfen yardımcı olabilecek varmı.
  • 28-12-2021, 22:26:05
    #2
    java home ayarları yapıldı mı hocam
  • 28-12-2021, 22:36:28
    #3
    bycida adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    java home ayarları yapıldı mı hocam
    yapıldı bir çok java denedim yanı sıra tekrar tekrar kurup aynı zamanda ndk ve gradlede yine olmadı android sutudio üzerinden sdk güncelledim yine halledemedim.
  • 28-12-2021, 22:42:55
    #4
    ROTASIZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    yapıldı bir çok java denedim yanı sıra tekrar tekrar kurup aynı zamanda ndk ve gradlede yine olmadı android sutudio üzerinden sdk güncelledim yine halledemedim.
    benimde başıma gelmişti hocam ayarlardan jdk sdk ndk yollarını güncelledim öyle çözmüştüm
  • 28-12-2021, 22:43:45
    #5
    Hocam Java sdk da sıkıntı var ünity versiyonunun mobilini sil yükle yapabilirsin bende aynısı oldu ama bende Windows kullanıcı adımda ş harfi vardı o yüzden dosya konumlarımda sıkıntı çıkıyordu sizdeyse buna benzer bi şey olabilir
  • 29-12-2021, 19:15:00
    #6
    2020.3.25f1 sürümü yükledim sorun gitti. Emeği yardımı geçen arkadaşlarım teşekkür ederim.