• 04-04-2018, 22:52:47
    #19
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    fatihasik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Teşekkür ederim. Bütçe olarak zaten sınırımız yok. Dediğim gibi büyük bir yatırımcı tanıdığım fiyat araştırması istedi. İyi teklif verenler ile iletişime geçip görüşme ayarlayacağım. Dediklerinizi dikkate alacağım.
    Pm'de teklifimizi ilettim,
  • 04-04-2018, 23:00:06
    #20
    HAMAZE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Şimdi yazılım işi ile uğraşanlarda (büyük bir kısmında) şöyle bir şey gördüm. Eğer tutulmuş bir projenin aynısını yaptırmak istersen veya benzerini, fiyatlar sanki o proje gibi tutacak gibi uçuk oluyor maalesef. Bence yabancı sitelerde benzer bir script bulup, düzenlet. Ayrıca son zamanlarda çok yaygınlaştı, biri çıkıp uygun bir fiyat veriyor, ve yarısını peşin istiyor. Ve mümkün değil yapmıyor. Bu konuya da dikkat et.
    Ne yazılım, ne de kodlama ucuz bir şey değildir. Yazılım kafa ister, mantık ister ve en önemlisi de sabır ister. Bir kodlamaya fiyat vermek, daha önce var olup olmadığıyla alakalı değildir. Yazılımcı müşterinin istediklerine bakar ve fiyatını verir.


    Para vermek istemeyen veya az fiyat bekleyen kişiler gitsinler de kendileri kodlamayı öğrensinler. Bu kadar basit.
  • 04-04-2018, 23:29:03
    #21
    Merhabalar, Uygulama içerisinde ödeme yöntemi olacak mı?
    Uygulama tasarımı için bir çiziminiz veya fikiriniz var mı? Tasarım, geliştiricilere mi ait olacak?
    gibi bir kaç detayı daha iletişime geçerek cevaplayabilirseniz size en uygun şekilde yardımcı olmaya çalışır ve uygulama geliştirmesi yapabiliriz.
    Skype : b3ta.4
    www.APPBeta.net
  • 04-04-2018, 23:46:21
    #22
    UBER , BiTaksi varken bu konularda inatlaşmak çok saçma. Bana kalırsa Minibüs işine girin. Dolmuşçulara da bir darbe vurulması lazım.
  • 04-04-2018, 23:48:29
    #23
    PREMIUM SEO
    Test aşamasında güvenlik testi yapabiliriz.
  • 05-04-2018, 00:16:41
    #24
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Forumda yıllardır fahiş fiyatlar ile üç günde tasarım yapanlar, belki de aylar sürcek bir projenin programlanmasını tiye alır gibi, emeği tiye alır gibi "milyon dolarlık" tekliflerin havada uçuşacağını söylüyor. 29 dolarlık clone uygulamalar varken neden baştan bir proje yönetimi yapasınız ki?
  • 05-04-2018, 01:24:28
    #25
    UBER benzeri bir uygulama yaptırmanız 1 ay içerisinde tamamlanır. Codecanyon'dan $200'a alın, düzenlettirin, yayınlayın. Eğer yatırımcı arkadaşınız bir iş adamı ise küçük bir serveti gözden çıkarması gerekir. Uygulama yaptırmakla da bitmiyor. Tutundurma çalışmaları için iyi bir bütçe ayırılması gerekir.
    Herşeyden önce kendinize şu soruyu sormanız gerekiyor. Niye sizin uygulamanızı indirsinler?
  • 05-04-2018, 09:38:21
    #26
    Merhaba,Stable Mobile olarak size destek vermek isteriz. Fiyat teklifi için bize pm ile mail ve özel bilgilerini gönderirsiniz yardımcı olalım.


    İyi çalışmalar,
    www.stablemobile.com
  • 05-04-2018, 10:58:19
    #27
    Üyeliği durduruldu
    Hadi bunu yaptırdınız diyelim asıl iş reklam bütçesi aso çalışmaları vs bütçe asıl orada lazım olacak uber ve bitaksi milyon dolarlık sadece reklam bütçeleri var.