Merhaba Arkadaşlar,
Matematik öğretmeniyim ve deneme sınavı hazırlayıp yayınlamak için bir uygulama yaptırmak istiyorum. Uygulamanın mantığını anlatayım aşağıda örnek olaması için görselde ekleyeceğim.
I. Uygulama Mantığı
Arkadaşlar ben admin paneli aracılığı ile deneme sınavı ismi atayıp deneme sınavı oluşturacağım. Mesela ismi "06.08.2017 Deneme Sınavı" olsun. Daha sonra bu deneme sınavının içerisine görsel olarak 20 soru ekleyeceğim. Soruları ekledikten sonra direk yayınlayacağım.
Gelen kullanıcı denemeye tıkladıktan sonra soruları 40 dk sürede çözecek. (Erken bitirebilir max 40 dk olacak.) Daha sonra en sonda doğru ve yanlış sayısını görerek yanlış yaptığı sorulara tekrar geri dönebilecek.
Mantık tamamen bu şekilde olacak.
II. Uygulama Mantığı
Admin panelli hazırlamak zor olur. Direk size ben gösteririm sizde soruları ekler günceleyip yayınlarsınız derseniz yukarıdaki mantığın ofline da olabilir.
Uygulamaya ait benim örnek olsun diye hazırladığım görseller (Tamamen örnek amaçlı)
Görsel 1
Görsel 2
Görsel 3
Görsel 4
Bu şekilde uygulamayı hazırlayabilecek arkadaşlar varsa mutlaka dönüş bekliyorum. Şunu da özellikle belirteyim arkadaşlar ciddi miktarda bir bütçem yok yani yüksek rakamlar teklif edecekseniz dönüş sağlayamayın lütfen.
Yapabilecek arkadaşlardan dönüş bekliyorum inşAllah.
Deneme Sınavı Uygulaması (Native)
3
●624