• 04-08-2016, 23:39:37
    #1
    Herkese merhabalar,
    öncelikle derdimin kesinlikle reklam veya tanıtım olmadığını tüm samimiyetimle söylemek istiyorum.
    Toplamda yaklaşık 5 ayımızı alan Mobile web browser projemizle ilgili olarak ciddi anlamda eleştiriye ihtiyacımız var. Günlük 1000 civarında downloadımız olmasına rağmen %90 lara varan uninstall oranımız vardı, bunu önlemek adına pek çok özellikle donattığımız yeni sürümü çıkarttık ama istediğimiz olumlu tepkiyi tam olarak yakaladığımız söylenemez. Baktığımız zaman bizim gördüğümüz UC Browser dan sonra en iyi mobil tarayıcının bizimki olduğu yönünde ama görmediğimiz bir şeyler var belli ki.

    Eğer problemi anlayabilirsek mobile browser piyasasında bir sene içinde en çok tanınanlardan birisi olmayı hedefliyoruz.
    O yüzden buradaki arkadaşların yorumları çok ama çok önemli.
    https://play.google.com/store/apps/d...simsekTarayici browser bu arkadaşlar, vakit ayırır da kullanıcı gözünden bakıp olumlu olumsuz eleştirirseniz çok memnun olurum.

    - -
  • 05-08-2016, 14:40:36
    #2
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Chrome ve firefox eklentileri yapıp bilgisayarda kalınan yerden telefondan devam edilmesini sağlayabilirseniz çok kullanışlı olur ayrıca bilgisayardaki geçmişle senkronize olabilir.
  • 06-08-2016, 15:38:26
    #3
    azuosxela adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Chrome ve firefox eklentileri yapıp bilgisayarda kalınan yerden telefondan devam edilmesini sağlayabilirseniz çok kullanışlı olur ayrıca bilgisayardaki geçmişle senkronize olabilir.
    Aslında, Bookmark ve history i bu şekilde sekronize etmeyi düşünüyorduk ama açık olan sekmeler aklımızda yoktu. öneri için teşekkürler. Uygulamaya bakma şansınız oldu mu acaba, var mı eksi veya artı yönleri konusunda bir yorumunuz?
  • 08-08-2016, 13:38:58
    #4
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Her zaman dediğim gibi benim bu projeye güvenim tam abi. Sadece en fazla 1 yıl gerekli hakettiği ilgiyi ve önemi görmesi için.