Doğru bölüm burasımı tam olarak bilemedim. Bilgi sahibi olan arkadaşlar ücretli veya ücretsiz yardımcı olurlarsa sevinirim.
IOS Xcode uygulamamda uzaktan datayı çekiyorum ve tableview içerisindeki cell'e yazdırıyorum. Buraya kadar bir problem yok. Fakat sorun bundan sonra başlıyor. Yazının boyutunu hesaplatamadığım için cell yüksekliği hep sabit ve yazının sadece yarısı görünüyor.
Cell yüksekliğini yazının yüksekliğine nasıl hizalayabilirim?
Ücretli/Ücretsiz IOS TableView hakkında yardım
2
●314
- 27-12-2015, 18:29:58Merhaba, cell yüksekliğini dinamik olarak yazının uzunluğuna göre ayarlamayı auto layout ile yapabilirsiniz, aşağıdaki linkte kolay bir şekilde anlatılmış.
https://mkswap.net/m/blog/Creating+U...nts+with+iOS+8 - 27-12-2015, 20:19:54Süpersiniz hocam. Teşekkür ederim.phpGuru adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle