Satış: %100 Deri ceket , çanta, cüzdan , kemer , aksesuar
63
●6.496
- 08-12-2014, 15:55:26Kalite pahalıdır herzaman.Ayrıca hocam Türk milletinin en fazla yanıldığı konu da burada işte. Etikete göre fiyatlandırma olacağını sanıyoruz. Türkiye'de ki öncü firmalar bir yana, Dünya'nın önde gelen markalarının Türkiyedeki üretimini biz yapmaktayız. Adamlar bize sadece etiketlerini gönderiyorlar biz yaptığımız ürünlere markaların etiketlerini basıyoruz. Bizim 600 liraya sattığımız deri ceketleri adamlar 1000-1500 lira arasında satıyorlar. Varın gerisini siz hesaplayın.WebSlut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkür ederim yorumunuz için herzaman bekleriz hocam.Yaqamoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 21-02-2015, 03:12:15Bugün vialand derimod mağazasında bir kaç deri ceket denedim. Çok güzel modeller var fakat karar verene ve vücuda oturtana kadar canım çıktı.
İnternetten bu kadar pahalı bir alışveriş yaparken seçeceğimiz ürünün üzerimize olmama, oturmama gibi durumlarında problemi nasıl aşabiliriz ?
Mesela benim omuzlarım aşırı geniştir. Bazen hangi beden olursa olsun omuzlardan kaybediyorum, oldu ki beğendiğim mont üzerime oturmadı ve diğer bedenleride oturmayacak o zaman nasıl bir yol izleyebiliriz ?
İstanbul' da e ticaret harici mağazanız bulunuyor mu ? - 23-02-2015, 13:44:57Gazi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam; alacağınız modelle birlikte boy ve kilo bilginizi bana verirseniz ben size hangi bedenin olacağını söyleyim. Oldu ki uymadı değişim veya iade yaparız. Veya beden ölçülerinizi verirseniz özel olarak dikim yaparız.