• 28-09-2012, 16:59:03
    Arkadaşlar
    Teknolojide geri kaldık hala 6230i deyiz. Zamanında 300 tl verdik telefona şimdi kaça gider pek bilmiyorum.2 gun şarjı gidiyor. Sadece alo diyorum yetiyor

Fakat android sever olarak uygun giriş seviyesi cihazlarla android dünyasına girelim diyorum

Daha önce i9000 ideos x5 sevdası vardı ama suan ev alma durumları oldugu için pek ayıramam gibi çok para 150 tl gibi bir mebla ile yukarıdaki iki telefondan birini arıyorum. 6230i yide zaten kullanmam android geldikten sonra onuda verip bir cihaz alabilirim.

Hani çok paraya ihtiyacı olan olur android cihazı satmak ve telefonsuz kalmamak için böyle bir takas yapabiliriz. 150 tl düşünüyorum nakit üst limitim

Ekranında çatlak olmayan wifi de pilide sıkıntı yaratmayan bir cihaz almak istiyorum.Benimm cihazın kasasında probvlem mevcut ekranda sıkıntı yok. dış nokia kabı alarak sıfırlayabilirsiniz zaten maliyeti çok fazla değildir bende değiştirebilirim satın alıp eğer niyet olan varsa görüşelim

iyi forumlar
  • 28-09-2012, 17:01:14
    Turkcell T10 kullanmış birisi olarak, giriş seviyesi Android tavsiye etmiyorum.Eğer taksite girme imkanınız varsa Samsung Galaxy Ace veya Gio alın.Sıkıntı yaşamazsınız.