• 25-09-2012, 22:20:18
    #28
    Fena sen çok fenasın ya nerdeysen söyle kardeş arkadaşım varsa arattıracam gitsin birliğe söyle yerinide bi bilelelim sorgulatalım bakalım nerdeymişsin ?
  • 25-09-2012, 22:38:54
    #29
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sen Adana'da oturuyosun sanırım. Arkadaşın Adana'da askerlik yapıyorsa bana adını soyadını ne biliyim işte ona ulaşabileceğim bir bilgi ver. Yarın giderim yanına. Onu da alır ne ihtiyacı varsa karşılarım.

    Eğer gerçekten dürüstsen bu bilgileri bana ulaştırırsın. Değilsen zaten yöneticilere havale ediyorum. Daha ilk konusunu bu tarz bi istekte bulunan birinin bu forum için yararlı olabileceğini düşünmüyorum.
    Bundan daha cazip bir yardım olamaz heralde?
  • 25-09-2012, 22:39:08
    #30
    TcL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Valla dolandırıcılık vs neyse artık yollayacağım ben .Nice 50 TL'ler gitti varsın bu da gitsin
    Hocam sanırım senin birilerine para gönderme isteğin var O zaman buyur buraya yap.

    http://www.mehmetcik.org.tr/

    Böyle göz göre göre dolandırıcılara bağış yaparsan. Başkalarıda cesaret bulur onlarda konu açar.

    ColdSwoRD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Fena sen çok fenasın ya nerdeysen söyle kardeş arkadaşım varsa arattıracam gitsin birliğe söyle yerinide bi bilelelim sorgulatalım bakalım nerdeymişsin ?
    Umarım bizi yanıltır. Gerçekten böyle biri vardır ve bende özür dilerim. Ama hiç sanmıyorum. Çünkü durum çok net ve ortada.
    • ColdSwoRD
    ColdSwoRD bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 25-09-2012, 22:49:38
    #31
    Gece 22:00 da hangi birlikten r10'a giriyorsun sen öyle?
  • 25-09-2012, 22:50:24
    #32
    Üyeliği durduruldu
    akbalci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Gece 22:00 da hangi birlikten r10'a giriyorsun sen öyle?
    Bende Bu Soruyu Merak Ediyorum İşte