• 03-09-2012, 22:34:30
    #1
    Üyeliği durduruldu
    İptaldir.
  • 03-09-2012, 23:41:36
    #2
    Ürünün detaylı fotoğrafları veya videosunu görebilme şansımız varmı?
  • 04-09-2012, 00:14:28
    #3
    Sitenizde ki Slogan tamamen ALDATMACA ve kandırmacadır... Lütfen önce sitenize çeki düzen verip bu Telefonun İphone 4S benzeri olduğunu belirtin ve sonra reklamını yapın. Burada Replika diyorsunuz ama Site Sloganında
    ''İphone 4S Akıllı
    cep telefonu bugüne
    Özel 2150.00 TL yerine havale ile

    SADECE 499.00
    yazıyor...

    Replika olan bir ürün benzerinin Adı ile satılmaz... Hiç ahlaki değil...

    Not: Hangi Replika ürün orjinali kadar ederki, Orjinalinin fiyatından indirim yapmış gibi bir slogan hazırlıyorsunuz?

    BENZER KONU 299 TL
  • 04-09-2012, 00:26:00
    #4
    Sitesinde replika olduğu belirtmemiş orjinal iphone gibi satıyor, ürüne ait 1 tane bile fotoğraf yok, 2000 kusur lira yerine 499 lira yazıyor, daha önce 4000 kusur kişi faydalanmış, alışveriş yapanlar bu güne kadar 1.742.433 lira yani 2 trilyona yakın para kazanmış
  • 04-09-2012, 00:48:42
    #5
    alpera@caddeciyiz.com msn ekledim ayrıca bu telefondan herhangi bir film sitesine girip film izleyebiliyormuyuz misal facebooktan video izleyebiliyormuyuz
  • 04-09-2012, 09:28:07
    #6
    Üyeliği durduruldu
    Çakma iphone
  • 04-09-2012, 10:10:49
    #7
    FoxTr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sitesinde replika olduğu belirtmemiş orjinal iphone gibi satıyor, ürüne ait 1 tane bile fotoğraf yok, 2000 kusur lira yerine 499 lira yazıyor, daha önce 4000 kusur kişi faydalanmış, alışveriş yapanlar bu güne kadar 1.742.433 lira yani 2 trilyona yakın para kazanmış
    Dolandırıcılığın diğer adı konuyu repor ediyorum
  • 04-09-2012, 10:18:46
    #8
    vBDesTabe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Dolandırıcılığın gider adı konuyu repor ediyorum
    Katılıyorum.Çok insan kanıp alıyor sonradan tabiki pişman.
  • 04-09-2012, 10:19:43
    #9
    Üyeliği durduruldu
    Bu aralar sağlam bir sevkiyat oldu sanırım. Ortalık çakma iphone konularından geçilmiyor. Şunu söyleyeyim sitenizi ve sizi ve r10'u kaçakçılık ve organize suçlara ihbar ediyorum. İşlemleriniz takip edilecek ve 5 yıllık bir geriye dönük incelemeye tabii tutulacaksınız. Kaçak ürünlerden alacağınız cezadan hariç olarak mükellef olmadan sattığınız her kalem mal için ceza ödeyeceksiniz.

    Gümrük kaçakçılığı ciddi bir suçtur. Suça ortak olmayın.

    Alıntı
    5607 sayılı kanuna göre KAÇAKÇILIK FİİLLERİ VE CEZALARI

    Kaçakçılık Fiilleri


    Suçlar ve kabahatler
    MADDE 3 – (1) Eşyayı, gümrük işlemlerine tâbi tutmaksızın Türkiye’ye ithal eden kişi, bir yıldan beş yıla kadar hapis ve onbin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılır. Eşyanın, belirlenen gümrük kapıları dışından Türkiye’ye ithal edilmesi halinde, verilecek ceza üçte birinden yarısına kadar artırılır.

    (2) Eşyayı, sahte belge kullanmak suretiyle gümrük vergileri kısmen veya tamamen ödenmeksizin, Türkiye’ye ithal eden kişi, bir yıldan beş yıla kadar hapis ve onbin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılır.

    (3) Transit rejimi çerçevesinde taşınan serbest dolaşımda bulunmayan eşyayı, rejim hükümlerine aykırı olarak gümrük bölgesinde bırakan kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılır.

    (4) Belli bir amaç için kullanılmak veya işlenmek üzere ülkeye geçici ithalat ve dahilde işleme rejimi çerçevesinde getirilen eşyayı, sahte belge ile yurt dışına çıkarmış gibi işlem yapan kişi, altı aydan üç yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılır.

    (5) Birinci ilâ dördüncü fıkralarda tanımlanan fiillerin işlenmesine iştirak etmeksizin, bunların konusunu oluşturan eşyayı, bu özelliğini bilerek ve ticarî amaçla satın alan, satışa arz eden, satan, taşıyan veya saklayan kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılır.

    (6) Özel kanunları gereğince gümrük vergilerinden kısmen veya tamamen muaf olarak ithal edilen eşyayı, ithal amacı dışında başka bir kullanıma tahsis eden, satan veya devreden ya da bu özelliğini bilerek satın alan veya kabul eden kişi, üç aydan bir yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılır.

    (7) İthali kanun gereği yasak olan eşyayı ithal eden kişi, fiil daha ağır bir cezayı gerektiren suç oluşturmadığı takdirde, iki yıldan altı yıla kadar hapis ve yirmibin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılır. İthali yasak eşyayı, bu özelliğini bilerek satın alan, satışa arz eden, satan, taşıyan veya saklayan kişi, aynı ceza ile cezalandırılır.

    (8) Antrepo veya geçici depolama yerlerindeki serbest dolaşımda
    bulunmayan eşyayı, gümrük idaresinin izni olmadan kısmen veya tamamen çıkaran veya değiştiren kişiye, eşyanın gümrüklenmiş değerinin iki katı idarî para cezası verilir.

    (9) Geçici ithalat, dahilde işleme ve gümrük kontrolü altında işleme rejimi çerçevesinde ülkeye getirilen eşyayı, gümrük işlemlerini gerçekleştirmeksizin serbest dolaşıma sokan kişiye, eşyanın gümrüklenmiş değerinin iki katı idarî para cezası verilir.

    (10) Genel düzenleyici idarî işlemlerle ithali yasaklanan eşyayı ithal eden kişiye, eşyanın gümrüklenmiş değerinin dört katı idarî para cezası verilir. Eşyanın değersiz, artık veya atık madde olması durumunda, idarî para cezası; dökme halinde gelen eşya için ton başına yirmibin Türk Lirası, ambalajlı gelmesi halinde kap başına dörtyüz Türk Lirası olarak hesaplanır.

    (11) İthali, lisansa, şarta, izne, kısıntıya veya belli kuruluşların vereceği uygunluk veya yeterlilik belgesine tâbi olan eşyayı, aldatıcı işlem ve davranışlarla ithal eden kişiye, eşyanın gümrüklenmiş değerinin iki katı idarî para cezası verilir. Eşyanın değersiz, artık veya atık madde olması durumunda, idarî para cezası; dökme halinde gelen eşya için ton başına beşbin Türk Lirası, ambalajlı gelmesi halinde kap başına yüz Türk Lirası olarak hesaplanır.

    (12) İhracı kanun gereği yasak olan eşyayı Türkiye’den ihraç eden kişi, fiil daha ağır cezayı gerektiren başka bir suç oluşturmadığı takdirde altı aydan iki yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılır.

    (13) Genel düzenleyici idarî işlemlerle ihracı yasaklanan eşyayı ihraç eden kişiye, eşyanın gümrüklenmiş değerinin iki katı idarî para cezası verilir. İhracı, lisansa, şarta, izne, kısıntıya veya belli kuruluşların vereceği uygunluk veya yeterlilik belgesine tâbi olan eşyayı aldatıcı işlem ve davranışlarla ihraç eden kişiye, eşyanın gümrüklenmiş değerinin yarısı kadar idarî para cezası verilir.

    (14) İhracat gerçekleşmediği halde gerçekleşmiş gibi göstermek ya da gerçekleştirilen ihracata konu malın cins, miktar, evsaf veya fiyatını değişik göstererek ilgili kanun hükümlerine göre teşvik, sübvansiyon veya parasal iadelerden yararlanmak suretiyle haksız çıkar sağlayan kişi, bir yıldan beş yıla kadar hapis ve onbin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılır. Beyanname ve eki belgelerde gösterilen ile gerçekte ihraç edilen eşya arasında yüzde onu aşmayan bir fark bulunması halinde, sadece 27/10/1999 tarihli ve 4458 sayılı Gümrük Kanunu hükümlerine göre işlem yapılır.

    (15) Gümrük vergileri ödenmek suretiyle ihraç edilebilen eşyayı, gümrük işlemlerine tâbi tutmaksızın veya aldatıcı işlem ve davranışlarla gümrük vergileri kısmen veya tamamen ödenmeksizin Türkiye’den ihraç eden kişiye, eşyanın gümrük vergilerinin iki katı idarî para cezası verilir.

    (16) İhracatın, aracı şirket üzerinden gerçekleştirilmesi halinde, iştirake ilişkin hükümler saklı kalmak üzere bu madde hükümlerine göre ceza yaptırımı, imalatçı veya tedarikçi ihracatçılar hakkında uygulanır. Ancak bu Kanunun gerekli kıldığı nezaret görevini yerine getirmeyen aracı şirket yetkililerine, malın gümrüklenmiş değerinin yarısı kadar idarî para cezası verilir.

    (17) Onaltıncı fıkra hariç, bu maddede tanımlanan kabahatler, ancak kasten işlenebilir.

    (18) Yukarıdaki fıkralarda tanımlanan suçlar ile onuncu fıkrada tanımlanan kabahat fiilleri, teşebbüs aşamasında kalmış olsa bile, tamamlanmış gibi cezalandırılır.