• 16-08-2012, 03:23:02
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Merhaba

    db geriye dönmeden önce nickinin sadece Pier... kısmını -yanılıyorda olabilirim - hatırladiğim arkadaşla bir haber scripti için 650TL'ye anlaştım. Ödeme gönderildikten sonra bana ulaşacağini söyledi ancak ulaşmadı. Ödeme geldikten 1gün sonra da forum db'lerimiz silindi. Ödemeyi aldık Scripti teslim edemedik!

    O zamandan beri bu arkadaşa ulaşamıyorum. Telefonu kapalı. 150 kez aramışımdır. Mesaj bıraktım ama iletilmedi. Yeni üye olduğundan, üyeliğide yok. Beni bulmasini scriptini almasını rica ediyorum. Rahatsız olmaya başladım.

    Konu için en uygun yer olarak burasını buldum.

    Cacheden nickini bulamadım. Script satışımın konusu kitli olduğundan nickinide bilmiyorum. Özel mesajlara da haliyle ulaşamıyorum.

    Konuyu görürde okursa ulaşırsa sevinirim. Umarım kendisine birşey olmamıştır.

    İsim bilgilerinden yarın ulaşmaya çalışacağiz inş.

    Teşekkürler.
  • 16-08-2012, 04:27:27
    #2
    hocam ödemeyi gönderdiği hesap bilgilerindn yola çıkarak bir yerlere ulaşmanız mümkünse deneyim ama Allah razı olsun sizde paranın hakkını vermek için çabalıyorsunuz.
  • 16-08-2012, 04:57:24
    #3


    Bunlardan biri ?
  • 16-08-2012, 05:15:41
    #4
    Üyeliği durduruldu
    neydı aklımda değil suan makale yazarına 20 tl ödedim makale yzcktı forum gittikden sonra oda ortada yok .. film sitelerı hitlendırmek için ebook yazıyordu o arkadasa ulasabilirmıyızkı.
  • 16-08-2012, 05:17:55
    #5
    dedicated adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    aynı sekılde plus muydu neydı aklımda değil suan makale yazarına 20 tl ödedim makale yzcktı forum gittikden sonra oda ortada yok .. film sitelerı hitlendırmek için ebook yazıyordu o arkadasa ulasabilirmıyızkı.
    options olabilir mi ?

    http://webcache.googleusercontent.co...ient=firefox-a
  • 16-08-2012, 05:19:57
    #6
    Üyeliği durduruldu
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    evet hocam bu arkadas. görürse ulasır belki
  • 16-08-2012, 05:21:57
    #7
    dedicated adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam bu arkadas ön satıs yapmısmıydı d.b gitmeden önce.
    Bu arkadaştan başka film sitesi icin ebook yazan arkadaş bilmiyorum,on satısıda maalesef bilmiyorum

    firefox ben hicbir zaman gecmişi silmem,o yüzden ebook film yazınca tek bu cıktı onceden girilenlerde
  • 16-08-2012, 17:10:14
    #8
    Üyeliği durduruldu
    sys-tem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam ödemeyi gönderdiği hesap bilgilerindn yola çıkarak bir yerlere ulaşmanız mümkünse deneyim ama Allah razı olsun sizde paranın hakkını vermek için çabalıyorsunuz.
    Ulaşmaya çalışıyoruz.
  • 17-08-2012, 16:06:53
    #9
    Üyeliği durduruldu
    Bugün arkadaşa ulaşabildim. Parayı gönderdiği gün babasını kaybetmiş. O yüzden scripti alamamış.

    Paraya ihtiyacı olduğunu söyledi. Scripti iptal ettik, parasını iade edeceğim.

    Konu kitlenebilir.