• 27-11-2010, 22:49:56
    #10
    Birkaç resmini daha eklemeniz mümkün müdür?
  • 27-11-2010, 23:05:34
    #11
    Resimler stüdyo kalitesinde bir ışıklandırma ve aynı şekilde yüksek kalite bir makine ile çekilmedikçe cihazın tam anlamı ile gerçek görüntüsünü göremeyeceksiniz. Cihaz dediğim gibi bir cihazdır ve elinize almadan da anlayamazsınız haliyle bu konuda traderıma bakıp daha önce pahada aynı ürünler ve satın alanların yorumlarından iş ahlakımı anlayabilirsiniz.
    Dolayısı ile resimlerden seçebileceğiniz kadar detaylı ve kaliteli bir çekimi görme imkanınız olmayacak, mesela kılcal çizikleri göremedikten sonra istediğiniz kadar resim olsun (ki kılcal da olsa çizik yoktur.) güven meselesi 8istanbul dışından alacaklar için)
    Teşekkür ederim ilginize.
  • 27-11-2010, 23:06:55
    #12
    Üyeliği durduruldu
    keşke şuan durumum kritik olmasada alsam hocam çok ucuza gidiyor bence cihaz hayırlı işler kolay gelsın iyi satışlar dilerim. 3gs 32 gb üstelik baya ucuz yani.
  • 27-11-2010, 23:11:51
    #13
    Şu anda bu temizlikte bir cihazı 900tl civarına satabilirler ki örnekleri çok daha ucuzunu da bulmak mümkün ama cihazın durumu çok önemli ki asıl mesele burada. Tuşlarının bile ne kadar kullanıldığı önemli ki değerini bilen ellerde kullanılmış olması bile bu ürünün artısı diye düşünüyorum. Şu an forumda iPhone4 var açıkçası bu ilanı da ondan verdim satılırsa onu alacağım
  • 27-11-2010, 23:39:53
    #14
    Üyeliği durduruldu
    sahibinden üzerinden vs taksitli satış yapma imkanı varmı?
  • 27-11-2010, 23:40:43
    #15
    Sahibinden üzerinden kesilecek olan miktarı ekleyerek satabilirim tabiki (GET üzerinden) mesele değil, orada taksit seçenekleri de oluyor
  • 28-11-2010, 00:22:40
    #16
    kesinlikle almak isteyeceğim bir telefon. konuyu daha önce açmış olsaydınız emin olun saniyesinde satın alabilirdim. şuan almak isterim ama yeni telefon aldım takas düşünmüyorsunuz.

    hayırlı satışlar demekten başka bir diyeceğim kalmadı üzüldüm ama benim olmalıydı
  • 28-11-2010, 00:46:57
    #17
    Tesekkur ederim umarim tam istediginiz bir iphone alirsiniz ve bir kere iphone kullanip cihazi kesfettikce de gozunuz baska bir cihazi gormez ve siz de baska teller ile takas dusunmezsiniz eminim. Hayirli geceler, artik birine mi nasip olur bana mi kalir gorecegiz ptesine kadar satilmasi lazim.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  • 28-11-2010, 03:26:42
    #18
    Üyeliği durduruldu
    Merhabalar hayırlı satışlar ürünün kutusu falan herşeyi ile birliktemi vereceksin ayrıca msn adresini pm ile alabilirmiyim ?