• 30-08-2010, 13:40:27
    #1
    Üyeliği durduruldu



    Kurtuluş Savaşı'nda kollarındaki bilezikleri çıkarıp Türk halkına gönderen kardeş ülke Pakistan halkı, sel nedeniyle; canlarını, evlerini, hayvanlarını ve topraklarını kaybetti. Pakistan şimdi kaybettiklerine ağlıyor. Kardeş ülkenin vefakâr halkı Türkiye'den yardım bekliyor.

    Son 80 yılının en büyük sel felaketini yaşayan Pakistan'da can kayıpları ve bilanço gittikçe artıyor. Felaketin boyutları tahmin edilenin çok çok üstüne çıktı. Son yapılan açıklamalara göre ülkede iki bine yakın kişinin öldüğü belirtiliyor. Suların 875 binden fazla evi ve ülkenin can damarı binlerce hektarlık tarım arazisini yuttuğu Pakistan da 20 milyon insanın sel mağduru olduğu ifade ediliyor.

    Kampanyanın detayları ve Pakistan halkına vefa borcunuzu göstermek için detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.


    http://www.kimseyokmu.org.tr/kampany...kampanyasi.htm

    KIZILAY : SMS Bağışı

    Tüm operatörlerden 2868' e boş bir mesaj (SMS) göndererek insanlığa 5 TL lik destekte bulunabilirsiniz.
  • 30-08-2010, 13:42:08
    #2
    Üyeliği durduruldu
    Bu gibi bağışlarda yapıcağınız yeri iyi seçmelisiniz tercihim herzaman kızılay dır
  • 30-08-2010, 13:46:23
    #3
    Allah yardımcıları olsun, yaşadıkları coğrafyada bunlar sürekli oluyor sanırım.
    Bizlere düşen görev ise insanlığımızın gereğini yapmak.
    Benzer bir felaketi kısa süre önce biz de yaşamıştık.

    http://www.ihh.org.tr/
  • 30-08-2010, 13:49:06
    #4
    Misafir
    bencede kızılay en sağlamıdır.
  • 30-08-2010, 13:50:50
    #5
    Pakistana yardım hakkında bilgi için.
  • 30-08-2010, 13:54:05
    #6
    Davay davay 🌹
    Konu gereksiz yorumlara kapatılmıştır, isteyen istediği yere yardım yapar arkadaş kime ne..!