Kaç gündür uğraştıgımız tasarımlarımız sonuc verdi.En çok istek alan t-shirt'lerimizi yayınladık.2 arkadaşımıza denemelik gonderdık.Beğendiler yorumlarını burdada yazarsalar memnuniyet duyarız.Tasarımlar tamamen r10dan gelen istekler doğrultusunda.
T-shirt kalitesi : Tamamen 1.sınıf . Doğru yıkama tekniği doğrultusunda solma gıbı bır durum ortaya cıkmayacagının garantisini veriyoruz.
T-shirt'lerimiz.
Ufak bir not: 5-10 TL gibi cuzi bir fiyatada yapardık bu işi fakat bir - iki yıkama sonrası işinize yaramayacak t-shirt'e para vermeyi kimse istemez diye dusunduk ve isteklerinize en iyi cevap verecek kalite kullanıyoruz.
İlginiz için teşekkür ederiz.
En çok istek alınan t-shirt.
1

2

3

4

5

6

7

(Sarının beyaza uyarlanmış hali)
8

Şimdilik bunlar. Her t-shirt numaralandırılmıştır. Hangı numaradan almak ıstıyorsanız başlıgın altına numaranızı gırınız ve 1 t-shirtte 20 talep olusturuldugu zaman satışa acılacaktır.
Ücretlerimiz:20 YTL (Kargo dahil değildir)
Beyaz hariç renk yok lütfen boş yere mesaj kirliliği yapmayın
Ödeme şekli : Şimdilik PTT BANK kullanıyoruz. İşbank , Garanti acmayı dusunuyoruz. Fakat PTT BANK'a internetten para aktarımı yapılıyormuş . Buda sızın ıcın bır fırsat.
Elimizden geldiğince size yardımcı olmak ıstıyoruz . Şikayet önerilerinizi lütfen PM aracılıgıyla veya MSN uygulaması aracılıgıyla belirtiniz.
Teşekkür ederim
İyi günler
-------------
Uğur KOCA
çok beğendim fakat yapımcılar yazıcak mı tshirtlerin altında ??

