• 18-06-2010, 05:29:41
    #1
    Merhabalar arkadaşlar dealextremeden birkaç parça bir şey alacaktım. paypal hesabımı açtım. sanal kartımı oluşturdum.sanal kartımdan 1,95$ çekildi. onay kodunu paypala girdim kartı onayladım.bundan sonra dealden ödeme sayfasına geldim paypala yönlendirdi. adres bilgilerimi falan gördüm,onaylayınca şu hatayı verdi.

    Your PayPal or Credit Card is not charged and the order is not created because of PayPal instruction: The transaction cannot complete successfully. Instruct the customer to use an alternative payment method. [code: pp_do]
    If you don't know what it is, remember the following ID and contact us at our forum:


    bu 1,95$ lık çekimden sonra paypal benden 4 defa 1,52tl lik para çekmiş. bunu neden çekti. acaba dealde ödeme kısmında paypal şifremizi girince 1,52 tl lik işlem ücreti mi alıyor.

    yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim.
  • 18-06-2010, 05:57:23
    #2
    Kodu girememişsiniz,o şekli hata veriyor
  • 18-06-2010, 14:28:59
    #3
    bu hatadan sonra hiçbir şey yapmadığım halde paypal benden ürün bedeli olan 23,58$ ı çekmiş. bana fatura gönderdi.

    onay kodunu girip aktif ettim zaten. onda sıkıntım yok.
    paypal benden 1,95$ dan hariç neden 4 defa 1,52tl lik çekim yaptı acaba.
  • 18-06-2010, 16:10:55
    #4
    neden kimse yardım etmiyor.
  • 18-06-2010, 16:13:46
    #5
    megastar25 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    neden kimse yardım etmiyor.
    kimse bilmediği için birşey yazamıyor olsa gerek. bence hata sende ki sorun oluşunca çözümünü yapabileceğin bir yerden alışveriş yapmıyorsun bizim ülkemizin suyu mu çıktı çok şükür ne ararsan yurdun 4 bir yanında da bulabilirsin.
  • 18-06-2010, 16:30:18
    #6
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Dealextreme'i sürekli kullanıyorum böyle birşeyle karşılaşmadım hiç. Sorun oradan değildir muhtemelen paypaldandır. Belki bir çok kez yeniden onay kodu almaya çalışmışsındır. paypalda birden fazla çekim ypamıştır kartından. aklıma başka birşey gelmiyor.