• 30-04-2010, 23:32:08
    #1
    Arkadaşlar böyle bir site buldum yeni karsılastım ürünlerde baya bi ucuz geldi diğer sitelere göre. Nokia X3 alacagım 308 lira burda. Bi çok yerde 340 - 399 arası fiyatlar. Bu site hakkında bilgisi olan varmı güvenilirmidir.? nedir ne değildir? yazarsanız sevinirim. tesekkürler.

    www.varkibu.com
  • 01-05-2010, 18:07:54
    #2
    Yok mu bi bilgisi olan arkadaşlar
  • 01-05-2010, 18:54:47
    #3
    bilmediğim duymadığım bir site
    Ancak genel yorumum şu şekilde
    Zengin bir firma veya zengin görünmek isteyen
    Ama eticareti bilmiyor henüz.
    Çünkü proticaret kullanıyor ki baya ağır bir site
    Çünkü ürün özelliklerini hepsiburada.com dan kopyalamış Bunu dava etseler büyük tazminat koparırlar
  • 01-05-2010, 18:58:54
    #4
    Üyeliği durduruldu
    Tüm sitelere sorunsuz girebiliyorum şu anda ama bir türlü bu siteyi açamadım bazen açıyor bazen açmıyor çok ağır, dolayısı ile bu siteye ne diyebilirim ki: güvensiz derim şahsen.
  • 01-05-2010, 19:00:35
    #5
    proticaret böyle çok ağır neler çektim sorun üstüne sorun
    Ama ben sorunları kendim çözerim diyen insana göre. çünkü kodları felan veriyorlar.