Merhaba arkadaşlar;
Elimde şuan itibari ile 19 adet nokia 6300 vardır.
Ürünler orjinal değildir, birebir aynısıdır.
1 paket daha 3-4 gün içinde gelecek, yani ürünün devamı var.(N96'da gelecek)
Aşağıda sorabileceğiniz tüm soruların cevabini yaziyorum.
Aklınıza takılan birşey olursa lütfen belirtiniz.
1. Ürünler nerden geldi?
Cevap: Ürünler yurtdışından satın alındı, (bir yakınım tarafından) dubai'den.
2. Ürünlerin garantisi var mı?
Cevap: Yurtdışından geldiği için ürünlerin garantisi bulunmamaktadır.
3. Aksesuarları var mı?
Cevap: Herhangi bir aksesuarı yok. (Şarj aleti vs)
Yurtdışından adetli geldiği için aksesuar vs uğraşmak istemedik.
4. Ürünler sıfır mı?
Cevap: Evet, sıfır, jelatinli.
5. Ürünler kayıtlı mı?
Cevap: Hayır değil. Şuan sim kartınızı taktığınız anda çalışır.
İlerde kapanma olayina karşı herhangi bir telefoncuda 3TL'ye imei kopyaliyorlar.
6. Cihaz çift sim kartlı mı?
Cevap: Evet
7. Telefonda Kamera var mı?
Cevap: Evet var, 2.0 Megapiksel
8. Bluetooth var mı?
Cevap: Var
9. FM-Radyo var mı?
Cevap: var
10. Türkçe menü var mı?
Cevap: Var, çok başarılı değil ama her işinizi rahatlıkla görebilirsiniz.
11. Ödeme nasıl olacak?
Cevap: Garanti bankası havale ile.
12. Teslimat nasıl olacak?
Cevap: Kargo ile.
13. Kargo ücreti fiyata dahil mi?
Cevap: Evet, kargo bizden.
14. Önce ürün, sonra kargo var mı?
Cevap: Hayır yok, sıfırdan arıza yaşarsanız eğer ihtimal yok gerçi.
Birebir değiştiririm.
15. Ürün fiyatı nedir?
Cevap: Sadece 95TL
16. Telefonların resimleri var mı?
Cevap: Evet, var. Aşağıdaki linklerden görebilirsiniz. (Dün akşam iphone ile çektim idare edin lütfen)
Foto1
Foto2
Foto3
Foto4
Foto5
Foto6
Foto7
Kısaca yorum yapmak gerekirse telefoncularda en kötü, 5-8 senelik telefon bile
50TL'den aşşağıya değil, en azından sıfır bir ürünü, çift sim kart dahil olmak üzere
tüm işlevleri destekleyen (bluetooth, mms, fm-radyo vs) bir telefonu 95TL'ye almış olacaksınız.
Ürünler stokla sınırlıdır.
Not: itradelerimden bakacak olursanız, masaüstü bilgisayar - ses sistemi -
dijital fotoğraf makinesi vs gibi ürünleri problemsiz olarak sattım.
Nokia 6300 - Stok: 20 - Fiyat: 95TL ::
51
●4.324
- 03-02-2010, 20:39:27Ürünler bu " çin malı" diye tabir edilenlerden filan değil dimi hocam? kamera pikseli menü özellikleri vs. orjinal mi ?
- 03-02-2010, 20:42:07orjinal 6300 çift hatlı değil ayrıca orjinal 6300 kayıtlıdır dolayısıyla bu ürün bu fiyata orjinal olamaz
arkadaşım replika satıyor
illegalfun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 03-02-2010, 21:09:50ilk mesajimda belirttim zaten orjinal olmadığını, birebir aynısı olduğunu.illegalfun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
6300'da ne görüyorsanız bu telefonda aynı menü var.
ek olarak 2. sim kart yeri mevcut.
dubai'den alındı, cihazlar sıfır ve en ufak bir sorunu yok.
