Bolu'da Narven Termal Kasaba içerisindeki 8. Dönem 21-28 Şubat tarihlerindeki devre mülkümü kiralıyorum. 2+1 Dubleks dairedir. 7 Kişiye kadar konaklanabilir. F Blok Köşe dairedir. Daire içerisinde size özel jakuzi mevcuttur. Mutfak araç gereçleri vs bütün ihtiyaçlarınız mevcuttur. Bina içerisinden termal alanlara, kafelere, restorana direkt olarak geçebilirsiniz.
NARVENDE NELER VAR!
Her detayın düşünülerek projelendirildiği Narven Termal Kasabada; Yarı Açık ve Kapalı Termal Havuzlar, Yüzme ve Eğlence Havuzları, Termal Havuzlu ve Klasik Türk Hamamları, Saunalar, Tuz Odaları, Kar Çeşmeleri, Macera Duşları, Vichy Terapi Odaları, Kneipp Yürüyüş Havuzları, Buhar Odaları, Sıcak Taş Yataklar, Şok Duşlar, Güzellik Merkezi ve Dinlenme Odaları mevcut.
Türk ve Dünya mutfağının eşsiz lezzetlerinin servis edildiği Açık Büfe Restoran, Alakart Restoran, Pançeta Et Restoran, Nazlıgöl Kafe, Kitap Kafe, Vitamin Kafeler ve benzeri yiyecek içecek alanlarına sahip Narvende aynı zamanda yetişkin oyun alanları, çocuk oyun alanları, fitness merkezi ve spor sahaları ile aktivite seçenekleri de misafirlerin hizmetine sunuluyor.
7den 77ye her yaş grubuna hitap eden geniş hizmet ağına sahip Narvende, adrenalin ve heyecan tutkunları için ATV Safari Turları, Off-Road Turları ve Türkiyenin En Başarılı Temalı Açık Alan Eğlence Merkezi Ödülüne sahip Narven Macera Parkı da var.
Narvende konaklayan misafirler aynı zamanda tesis bünyesinde hizmet veren market sayesinde uygun fiyatlarla alışveriş yaparak veya organik dalından lezzetler seralarında yetişen taze sebze ve meyveleri dalından toplayarak evlerindeki tam donanımlı mutfaklarında yemek yapabiliyor.
Bolunun doğal güzelliklerinin tam ortasında kurulan Narven Termal Kasaba; İstanbula 255 km, Ankaraya 187 km, Bolu Şehir Merkezine 6 km, doğa harikaları Gölcüke 10 km, Abanta 42 km, Yedigöllere 48 km, Kartalkaya Kayak Merkezine 26 km ve Akçakocaya 93 km mesafede bulunuyor.
Fiyat:
Kiraya verilmiştir.