Merhaba eşimle birlikte 15 temmuz giriş 18 temmuz çıkış için tatil müsaitliğimiz oluştu. Fethiyede kalmak tatil yapmak istiyoruz yani kalacak kişi sayısı 2-4 kişilik villalar çok büyüğe gerek yok. Ayrıca çanta boy küçük bir köpeğimiz var havlamaz rahatsızlık yaratmaz ayrıca depozito verebilirim. Kendimiz Antalyada ikamet ediyoruz Fethiyeye hiç gitmedik gezmek ve konaklamak istiyoruz gitmişken villada kalmak istiyoruz aracımız var ancak fethiyeye çok çok uzak bir yer olmaması tercihimiz.
Airbnb yükledim birkaç yer beğendim ancak mesaj attığımda henüz sisteme girmedim ancak doldu diyorlar. R10a sormak istedim.
Özel havuzlu mangal yapabileceğimiz kafa dinleyebileceğimiz bir villa sağlayabilecek arkadaşlar var ise lütfen pm atsın. Teşekkürler.
Alış: Fethiyede Villa Kiralayan Var mı?
5
●366
- 14-07-2024, 20:03:03kaşta bir dostumun yeri var eger istersen numarasını atabilirim müsaitligi falan varmı bilemiyorum ama tam istedigin gibi bir yer
- 14-07-2024, 21:30:32Merhaba, günlüğü 9.000₺ yardımcı olabilirim. 2 adet çift kişilik 2 adet tek kişilik yatak mevcut. Her odasında ayrı wc banyo bulunuyor.


- 16-07-2024, 10:57:18merhaba airbnb' den bulup kiraladığım villa la vitas var güzeldi ilk villa deneyimimizdi, fethiyeye 3-4 km ölüdenize 12-13km uzak
- 16-07-2024, 17:42:05villasepeti falan var hocam her yıl oradan kiralardım, gayet güzeldi, havuzlu barbükeli, fethiye de kiraladım ama 2 yıl önceydi tam olarak hangi evdi hatırlamıyorum


