• 04-10-2019, 21:03:14
    #10
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba,
    Bu yaz memleketim Trabzon'daydim. Çay üretimi yapan yörede fabrika ziyareti vs yaptım. Kilosu 28 den çay getirsek netten satabilir miyiz?

    Fiyatının uygun olması çayın ambalajsız olması ve direkt fabrikadan temin ediliyor olmasıdır. Çay kalitesi çaykur a eş değerdir.

    Minimum 5kg ve üzeri toplu satış yapsak, ilgi gösterir mısınız?
    Kargo da sorun çıkartıyor 2 kilo üstü mü ne izin vermiyor yollamak
  • 04-10-2019, 21:25:06
    #11
    Lipton Bergomotlu cayin kilosunu 20tlden aliyorum hocam.bu fiyatlara satman imkansiz
  • 04-10-2019, 23:06:39
    #12
    Üyeliği durduruldu
    Hocam fiyat uçuk olmazsa ben denerim, çevremede tavsiye ederim.
  • 04-10-2019, 23:44:10
    #13
    olumsuz yorumlar aklında bulunsun ama yinede fazla takma, kendine pazarlama stratejisi yap paketleri küçült çayın sürekli ve aynı lezzette olmasını sağla ülkemizde fazla olmasa da çayda lezzet arayan farklı çayı denemeyi sevenler var, denemelik paketler yaptır, 250,500 gr gibi +5TL kargo ya da çay butik yap yelpazeyi genişlet çayda, beyaz çay-yeşil çay gibi +100 TL üstü ücretsiz kargo diye eğer tutturabilirsen çayın kalitesi bozulmazsa iyi iş yaparsın, iyi çalışmalar.
  • 04-10-2019, 23:46:13
    #14
    Geçen ay Kilosu 20 liradan Dermangold Çay satışı yapmaya niyetlendim, satmadan önce ben kendim içeyim dedim. 1 koli Derman Gold marka çayı sipariş ettim eve geldi çayı demledim 1 içtim bildiğin zehir gibi tadsız kokusuz berbat. Bi koliye baktım niye bukadar çayı sipariş ettim diye, birde aynaya baktım ha bu enayi nereye gidiyu ulaaa dedim. Sen anla gerisini.

    Şuanda bazı bölgelerde 17.99 liradan Karali Karadeniz Çayı satılıyor tadı son derece muazzam. Yani 28 liradan kilosunu satmak, "elek altı çay"(herkes bilmez) bizim oraların uşakları ve emiceler çok iyi bilir. Elek altı çay değilse hiç boşa umutlanma. Yakında çay üreticisi çok büyük darbe yiyecek bu fiyatlardan dolayı çünkü yabancı çay şirketleri ellerini ovuşturmaya başladılar piyasaya girecekler. Ahh bizim karadenizli emiceler, hele rizeli tayfa hiç akıllanmadı hiç. Kimi iyi niyetli görsek peşinden gidiyoruz bu bizim en zayıf noktamız.
  • 04-10-2019, 23:47:53
    #15
    zaten çaykura çok çok daha ucuza satıolar onun yerine çaykurun bi tık üstüne satılsın diğer türlü piyasanın 5 lira altına da satılması imkansız ötesi. Mecbur yine toptan ucuza verilcek. Verin ucuzdan halk yesin aracı kazanmasın.
  • 04-10-2019, 23:49:52
    #16
    Kaçak çay olsa alınır ancak onunda kilosu en kralı kilosu 100 tl
  • 04-10-2019, 23:52:22
    #17
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Biz hep internetten alıyoruz, marketlere göre biraz daha ekonomik oluyor. Minimum 5kg ambalajsız ve ürünün testleri yoksa maalesef alınmaz.
  • 05-10-2019, 00:56:23
    #18
    ben bir kez alırım. eğer tadı bahsettiğiniz gibi çaykur tiryakiden güzelse almaya devam ederim. daha hesaplı fiyata sattığınız için de hem dua ederim hem eşe dosta tavsiye edeirm. ama yok tadı tiryakiden güzel yada eşit değilse birdaha almam.