- Gittigidiyor
- Hepsiburada
- N11
- Sahibinden
Benim kendi görüşüm;
Gittigidiyor
Müşteri Hizmetleri olarak alış-veriş prosüdürünü sonuna kadar takip edip gerektiğinde telefonla iletişim kuruyorlar. Satıcı ile ürün hakkında bilgi alınması güzel.
Kötü yanı ürüne yorum yapılma yok satıcıya yorum yapılıyor. Satıcı ile mesajlaşırken mesaj geçmişi (r10'daki gibi) görünmüyor. Daha öncesi ne yazıştığına çıkıp geçmişe bakıyorsun. 3-4 yıl önce bunu öneri olarak bildirdim fakat sallamadılar.
Hepsiburada
Diğerlerine göre PC ve Telefon satışları daha avantajlı oluyor. Garanti kapsamını hepsiburada takip ediyor. Ürünlere yorum yapılıyor çok iyi birşey.
Kötü yanı koca şirket 9-10 TL kargo ücreti alıyor ve kargodanda kar yapıyorlar. Bir ürünle ilgili soru soracaksın ama kime soracaksın. Uygulama üzerinden müşteri hizmetlerine soru soracaksın, o sana daha çok sorular soruyor. Garantiye ürün yolluyorsun 1 ayı buluyor.
N11
ürünlere ve mağazaya yorum yapılması güzel. 4-5 defa alış-veriş yaptım. 2 defa iade yaptım. Yanlış ürün gönderimi fazla oluyor. Ör: 300w poweri 650w diye gönderiyorlar birde fabrika hatasından 300w basmışlar gerçekte 650 diyorlar

Sahibinden
üye ile mesajları alıntılı mesajlaşması güzel. Get olmayan ilanlar tabiki güvensiz. Getsiz satışlara en azından %30 kargo indirim hakkı verilmeli. Şikayetleride sallamıyorlar.
Genel olarak hepsi uyanık. hele şu Efsane Cuma günleri gibi zamanlarda öyle bir sazan avlıyorlarki şaşıyorum resmen. Normal fiyatı 1000 TL olan ürünü 1500 gösterip 900'den satıyorlar. %10 gerçek indirimi %60 gibi gösterebiliyorlar.