WWDC 17'dan sonra iOS 11 için heyecanlanan ve developer sürümünü test eden ilk kişilerden olmak istiyorsanız cihazınızı bir Apple Developer hesabına kaydettirmeniz yani UDID kaydı yaptırmanız gerekiyor.
5 yıldır aktif kullandığım ve geliştirdiğim uygulamaların olduğu Apple Developer hesabıma satın alan 25 kişinin cihazını ekleyeceğim. Silinme durumu söz konusu değil ve 1 yıl boyunca geçerli olacaktır.
İşlem ücreti R10'a özel 15 TL'dir.
Satın alma işleminden sonra iOS cihazınızın UDID numarasını göndermeniz gerekmektedir. Bunun için App Store'daki uygulamaları kullanmayın, cihazınızı iTunes ile bağlayarak orada yazan UDID bilgisini özel mesaj olarak gönderin. Kayıt işlemi derhal yapılacak ve tarafınıza bilgi verilecektir.
Satış: iOS 11 UDID Kaydı
8
●641
- 07-06-2017, 19:16:51Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Kurulumu bende gerçekleştirdim sıkıntı bulunmuyor.salih841 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 07-06-2017, 20:37:40Bende yaptım. UDID kaydına gerek yokmuş.Sfenks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 10-06-2017, 10:51:56Güncellemeler geldiğinde sonucu tekrar paylaşırsınız.CHIKO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle