öncelikle aracı toplamak için aldım ( dağınık değil ) toplama sebebim ise ilansahibi.com sitem için fuar aracı yapmaktı. 5 ileri şanzuman , enjeksyonlu tempra motoru ve hyundai strarex çıkma turboya kadar hepsini aldım Fakat Fethiye gibi bir yerde usta bulmak zor iş yaptırmak daha zor bunun için ankaraya gitmem gerektiğini ancak orada yaptırabileceğimi söylediler bunun içinde vakit yok.
bu sebebten dolayı honda prelude aracıma masraf etmeye karar verdim.
araç genel olarak yürüründe veya genelinde gözle görülen bir problem yoktur. 160km ibreyi tam yatırmaktadır lpg ile kaporta konusunda altında sağında solunda çürük yoktur ufak küflenmeler vardır çok ufak.
serpme boya yapılmış araca beyaz oda ruhsata işli.
aracın genel masraf listesine gelirsek yaptırmak zorunda değilsiniz tabi.
merkezi kilit : takması dahil 80 tl
bagaj kilidi : 20 tl
ön kaput kilidi : 20 tl
kaloriler düğmeleri : 30 tl
araçta şuanda yaptırayım derseniz masraf budur. Anlaştığım kaportacı komple aracı boyama toplama en ufak ayrıntısına kadar 1500 tl para istemişti bunu ben fuara katılmak istediğim için yaptırcaktım şart değil.
kısacası sahibindene koyup ölücülerle uğraşmak istemedim bende 1000 tl masraf edip 6000-7000 tl yazmayı biliyordum. bu yüzden facedeki guruplara koydum ve buraya
son olarak araç 92 trafiğe çıkışlı 86 modeldir.
fiyat 4500 tl




