Temmuz 2015 tarihinde Delta Bisiklet Kadıköy'den aldığım Cannondale Quick 5 model bisikletimi yurtdışına gideceğimden dolayı satıyorum. Bisikletin 2016 modeli şuanda 1.995 TL'ye satılmaktadır. 2015 modeli ise 1.800 TL civarında seyretmektedir. Bisiklet için aldığım 600 TL değerindeki malzemeleri de üzerinde vereceğim.
Bisikletim yaklaşık 300 km kullanılmıştır. 12,5kg ağırlığındadır. Şehir içinde canavar gibidir, hafifliği ve atikliği sayesinde yokuş çıkmaktan zevk alacaksınız. Ayrıca bisikletle uzun turlara çıkan birisiyseniz de tur bisikletinde arayacağınız tüm herşey bu bisiklette düşünülmüş. Cannondale bisikletlerin kadrolarında olan Save teknolojisi sayesinde sürüş yaparken kadro esnemesi sonucu daha az eforla daha çok performans alabiliyorsunuz. Kadrosu ömür boyu garantilidir. Diğer komparentlerin ise 2 yıllık garantisi devam etmektedir.
Bu bisiklet Salcano, Kron, Sedona gibi markaların fiyatları aynı olan bisikletlerle karşılaştırılmamalıdır. Salcano'ya XT set taksanız dahi bu bisikletteki akıcılığı yakalayamazsınız.
Üzerindeki Kenda marka lastikleri CST lastikler ile değiştirdim, lastikler henüz 50 Km kullanıldı. (110 TL)
Kendi selesi konforsuz olduğu için Sele Royal - Royalgel marka seleyle değiştirdim. (120 TL)
Üzerindeki mini v-fren'leri değiştirerek Shimano Deore XT fren set taktım. (150 TL)
Kısa ve uzun turlarda kullanmak için Alüminyum port bagaj taktım. (60 TL)
Btwin Ön Arka Işık USB Şarjı (90 TL)
Sele Kılıfı (30 TL)
Bisikletin genel bakımı Ağustos 2015'te Delta Bisiklet'te, komple bakımı Mayıs 2016'da Kaçkar Bisiklet'te yapılmıştır. Genel bakımda akort, vites ve fren ayarları yapılırken, Komple bakımda ise göbeklerin yağlanması, vites sisteminin yağlanması, frenlerin ayarlanması, fren ve vites tellerinin değişimleri, ön ve arka jantların akortlarının yapılmasını kapsamaktadır.
Kadro boyu XL'dir, 1.75 ve üzeri için uygundur. Bu modelin XL kadrosu Türkiye'de sayılıdır. Ben 1.85 boyundayım ve çok rahat kullanıyorum. 1.75-1.95 boyları arasındaki arkadaşların rahatlıkla kullanacağına eminim.
Eğer bisiklet arayışındaysanız kaçırılmayacak, ömürlük bir bisiklettir. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun.
Fiyat: 1399 TL
0543 584 55 45
KADRO : Quick, Butted 6061 Alloy, SAVE, 1-1/8" headtube
MAŞA/AMORTİSÖR : Quick, 6061 Alloy, 1-1/8" steerer
FURÇ TAKIMI : Tange Si 1-1/8"
ÖN VİTES : Shimano Altus, 31.8 clamp
ARKA VİTES : Shimano Altus
VİTES KOLLARI : Shimano M310 Rapidfire Plus
ARKA FREN : Shimano Deore XT V
ÖN FREN : Shimano Deore XT V
FREN KOLLARI : Cannondale C3 w/ Kraton
RUBLE : Sunrace CSM558, 11-32, 8-speed
ZİNCİR : KMC Z51, 8-speed
AYNAKOL : Shimano M131, 48/38/28
ORTA GÖBEK : Tange Cartridge
ARKA GÖBEK : Cannondale C4, 32 hole
ÖN GÖBEK : Cannondale C4, 32 hole
JANT : Cannondale C4, double wall, 32-hole
JANT TELLERİ : Stainless, 14g
LASTİK : CST Tire, 700x40c
BOYUN : Cannondale C4, 31.8, 12 deg.
GİDON : Cannondale C4, 6061 alloy, 25mm rise, 640mm
SELE : Sele Royale
SELE BORUSU : Cannondale C4, Alloy, 27.2x350mm



Bu arada bisiklet satıldı ilgilenenlere teşekkürler.