Merhabalar Amatör olarak dijital çizim karakter tasarımı gibi birçok konuda merakımı gerçekleştirmek ve öğrenmek için Grafik tablet arıyorum.
Wacom Bamboo serisi öneriliyor fakat forumda sıfır ayarında bulabileceğim ve kullanan arkadaşların tavsiyesine göre alabileceğim bir grafik tablet arıyorum.
Herkes'e iyi forumlar.
Alış: Amatör İçin Grafik Tablet
1
●215
- 25-09-2015, 05:26:34Wacom bamboo türü kullanımı acaib tuaf..
Böyle kalemi pad'e dokunmadan üzerinde gezdiriyorsun çok tuaf..
Normalde wacom dedigin böyle kalemi üstünde bastıra bastıra kullanırsın fakat bu bambolarda kalem pad e degmeden çiziyorsun.
Önerim eğer çok detaya giriyorsanız ve artık mouse yetersiz geliyorsa wacom alın. Başlangıç için direkmen kafadan almanızı önermem he tabi siz aklınıza koymuşsanız ben yolunuzdan döndüremem
2.el alırkende biraz dikkat edin, pad yere düşürüldügünde alt tarafındaki zımbırtı çatladıgında yada kaydıgında temassızlık yapıyor.
Hayırlı bayramlar
2.el alırkende biraz dikkat edin, pad yere düşürüldügünde alt tarafındaki zımbırtı çatladıgında yada kaydıgında temassızlık yapıyor.